free download 78 travel guides written by experts

Ingeri si Dictatori in spectacolul de deschidere a stagiunii Teatrului Masca

Teatrul Masca va invita vineri, 5 octombrie, ora 19.00 la premiera tragi-comediei Tara unde Ingerii vin degeaba.

Povestea plaseaza actiunea in America Latina, intr-un satuc populat de personaje care amintesc de nuvelele lui Gabriel Garcia Marquez si de picturile Friedei Kahlo. Un Inger poposeste in acest spatiu guvernat de decretele Dictatorului, figura ignoranta si autoritara ce incearca sa se substituie Divinitatii. "Acesta e miracolul pe care l-am asteptat atatia ani?" se intreaba oamenii, declansand astfel o inlantuire de intamplari ce contureaza o realitate dura, nemiloasa, in care singura regula pare a fi cea din dictonul "Paine si circ". 

Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca declara: "Tara unde ingerii vin degeaba va invita sa descoperiti o lume in care realul se impleteste cu fantasticul, in care istoria este un exercitiu al uitarii si libertatea un cuvant golit de sens".

Spectacolul este o radiografie a unei lumi unde oamenii dorm somnul nefericit al ratiunii, isi ingroapa dreptul la fericire si admit sa fie personajele unei ridicole si tragice comedii despre pierderea oricarei iluzii. In aceasta lume Ingerii isi traiesc marea, profunda nefericire, aceea de a veni, mereu si mereu, degeaba.

Reprezentatiile spectacolului „Tara unde Ingerii vin degeaba” vor avea loc in datele de 5, 6, 21 si 27 octombrie.

Biletele pot fi achizitionate de la sediul Teatrului Masca sau online, prin reteaua Eventim.ro.

Detalii pe www.masca.ro.

Parteneri media: RFI Romania, Bucuresti FM, Romania Libera, Curierul National, Sapte Seri, Zile si Nopti, Yorick.ro, Casamea.ro, Port.ro, Senso TV, PRwave.ro, Calendar evenimente, Woman2woman.ro, Lifeandthecity.ro

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *