free download 78 travel guides written by experts

Din dragoste pentru masini, Lowe&Partners si Omniasig VIG lanseaza primul Casco din Romania

de tip “All Risk”

Lowe&Partners a dezvoltat campania de lansare a unui produs revoluţionar, unic pe piaţa de asigurări din România, Viva Casco de tip “All Risk” din portofoliul Omniasig VIG, liderul pieţei de asigurări.

Ideea campaniei realizate de Lowe&Partners a pornit de la legătura emoţională ce se creează între şoferi şi maşinile lor. Şoferii fac orice pentru maşina lor: o curăţă, o protejează, o tunează şi mai presus de toate, o asigură. Astfel, Lowe&Partners a gândit asigurarea Casco All Risk ca cea mai frumoasă şi autentică declaraţie de dragoste pe care i-o poţi face maşinii tale. 

“Există situaţii limită care nu pot fi prevăzute. Sunt momentele în care şoferii îşi dezamăgesc maşina pentru că nu au o asigurare completa care include orice risc. Şi pentru că un “iartă-mă” uneori nu este suficient, acum este vremea revanşei, când orice şofer poate să înceapa să îi ofere maşinii lui exact acea protecţie de care are nevoie. VIVA CASCO se înscrie în strategia Omniasig VIG de dezvoltare a unor produse inovative pe piaţa de asigurări din România, care să genereze reale beneficii pentru utilizatorii lor,” a spus Ion Mincu Rădulescu, Head of Marketing Omniasig VIG .

Campania este comunicată într-o prima etapă în print, online, POSM şi va continua prin inserţii TV şi radio.

“Campania este construită în jurul unui metafore de contrast: dovezile de iubire duse până la absurd, pe care şoferii le oferă maşinilor lor – de la alinturi cu porecle care mai de care, până la găsirea locului perfect de parcare – şi dezamăgirea pe care aceştia o produc, neglijând cel mai important aspect: o asigurare Casco “All Risk, “ au spus Aura Sorescu Alboiu, Senior Copywriter Lowe&Partners.

Echipa care a contribuit la realizarea campaniei este formată din:
– Omniasig VIG: Ion Mincu Rădulescu, Head of Marketing
– Lowe&Partners: Răzvan Dumitrescu – Strategy Director; Aura Sorescu Alboiu – Senior Copywriter; Laurenţiu Dumbravă – Senior Art Director; Alexandra Andone – Senior Account Manager

Despre Omniasig Vienna Insurance Group

Actuala companie OMNIASIG VIG este rezultatul finalizării fuziunii dintre BCR Asigurări şi vechiul OMNIASIG. Scopul acestei fuziuni a fost crearea unei companii mai puternice, mai mari şi mai solide, care să aibă capacitatea de a oferi clienților săi o calitate superioară a serviciilor de asigurare si care să devină lider de piață, obiectiv indeplinit la numai două luni de la finalizarea procesului de fuziune.

Vienna Insurance Group (VIG) este cea mai bine clasată companie la bursa din Viena conform indicelui bursier ATX. Vienna Insurance Group, cu sediul în Viena, este unul din grupurile de asigurări lider din Europa Centrală şi de Est. În afara pieţei de origine Austria, Vienna Insurance Group este activă, prin subsidiare şi grupuri de asigurări, in 24 de state ale Europei Centrale si de Est.

Bucuresti, 01.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *