free download 78 travel guides written by experts

Informare PNTCD

PNŢCD şi-a stabilit ca obiectiv obţinerea de reprezentanţi în Parlamentul European precum şi la alegerile locale şi parlamentare din 2008. Liderii PNŢCD reuniţi astăzi în şedinţa Consiliului Naţional de Conducere, forul de conducere al partidului între congrese, au adoptat cu majoritate de voturi o rezoluţie care stabileşte linia politică a PNŢCD în perioada următoare. Potrivit rezoluţiei, PNŢCD va face demersuri pentru creşterea prin forţe proprii în opţiunile de vot ale electoratului şi pentru formarea unei alianţe cu partidele de centru dreapta precum PNL şi AP.

“PNŢCD va acţiona pentru revitalizarea sa reală, ca partid simbol al României europene. În acest scop, se vor întări organizaţiile teritoriale, judeţene şi locale, prin organizarea de acţiuni politice adresate culoarului nostru creştin-democrat. De asemenea, vor fi promovaţi prin intermediul mass-media lideri cu notorietate şi competenţă la nivel local şi zonal, viitorii candidaţi ai partidului la alegerile locale şi parlamentare“ se precizează în textul rezoluţiei.

La şedinţa de Consiliu Naţional de Conducere au participat aproximativ 70 de delegaţi ai partidului din toată ţara. Şedinţa s-a desfăşurat la Muzeul Ţăranului Român din Bucureşti şi a fost condusă de preşedintele PNŢCD, Marian Petre Miluţ, preşedintele CNC, Gheorghe Ciuhandu, preşedintele de onoare, Ion Diaconescu, prim-vicepreşedintele Aurelian Pavelescu şi secretarul general, Adrian Ghiţă.

În cadrul CNC preşedintele PNŢCD a prezentat reportul de activitate în ultimele patru luni. “Cel mai important, însă, este ca ţărăniştii să rămână uniţi. Acest partid este în esenţa sa democratic şi fiecare este liber să îşi spună părerea. Nu suntem liberi, însă, nici să discredităm partidul, nici să îl dezbinăm aşa cum s-a întâmplat până acum. Doar dacă vom munci împreună vom reuşi să ne atingem obiectivele” a încheiat Marian Petre Miluţ discursul său de prezentare a activităţii partidului.

Bucuresti, 4.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *