free download 78 travel guides written by experts

Nokia 8600 Luna: Un design absolut unic

accentuat prin reflexii de sticlă  
Frumuseţea atemporală a sticlei pune în valoare evoluţia celei mai râvnite game de dispozitive Nokia

Nokia a lansat dispozitivul Nokia 8600 Luna, continuând, astfel, tradiţia măiestriei care a consacrat cele mai prestigioase şi originale telefoane Nokia, realizate din materiale unice, precum cromul, inoxul şi titanul, folosite în premieră în producţia de telefoane. Nokia 8600 Luna este un simbol al preciziei, creat din acelaşi material care a servit drept inspiraţie de-a lungul timpului atât artiştilor cât şi marilor meşteri – sticla.

Carcasa din sticla fumuriu-opacă „contopită” cu inox, elegant şi suplu, face ca Nokia 8600 Luna să fie o încântare atât pentru ochi cât şi pentru atingere. Contribuind la atracţia sa misterioasă, lumina tastaturii pulsează din spatele carcasei de sticlă, în aşteptarea unui apel. În combinaţie cu căldura corpului său din sticlă şi inox, acest „puls” transformă telefonul Nokia 8600 Luna, dintr-un obiect neînsufleţit, într-un partener de încredere cu un trup organic, aproape animat. La primirea unui apel, mişcarea glisantă, caracteristică dispozitivului, scoate la iveală tastatura ergonomică, de sub coconul său de sticlă.
„Etapele procesului de creaţie a telefonului Nokia 8600 au fost marcate în întregime de pasiunea pentru detalii. Ne-am concentrat toate eforturile pentru a ne asigura că experienţa tactilă pe care o oferă suprafeţele telefonului – începând cu atingerea fină a sticlei, căldura inoxului şi feedback-ul plăcut al tastaturii – vor depăşi toate aşteptările,” a declarat Heikki Norta, Senior Vice President, Mobile Phones, Nokia. Însuşi numele telefonului ascunde semnificaţii speciale. Zeiţa Luna, cea care a inspirat denumirea telefonului, era reprezentată de către romani ca o frumuseţe captivantă şi misterioasă, învăluită într-un halou de lumină plăcută şi, totodată, foarte intensă”.

Echilibrul estetic şi ergonomic al designului telefonului Nokia 8600 Luna se regăseşte şi la nivelul setului său de funcţii atent selectate. Utilizarea pentru prima oară de către Nokia a unui port micro-USB unic oferă atât avantajul unui design coninuu, ergonomic, cât şi accesul la multiple activităţi, precum încărcarea telefonului, conectivitatea audio şi de date,  prin intermediul unei conexiuni unice. Acoperirea GSM în bandă cvadruplă vă menţine conectat în permanenţă la lumea din jur, în timp ce afişajul luminos, de dimensiuni mari, este ideal pentru împărtăşirea imaginilor surprinse cu camera de 2 megapixeli.

Nokia 8600 urmează să fie disponibil în trimestrul al doilea din 2007 la preţul estimativ de 700 Euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile produsului.

Espoo, Finlanda, 4.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *