free download 78 travel guides written by experts

Alina Bratu si Robert Florea prezinta TeleMatinalul TVR 1

Din 4 iunie

Alina Bratu şi Robert Florea sunt noii prezentatori ai TeleMatinalului de pe TVR 1, începând din 4 iunie. Până în prezent Alina a fost editor-prezentator la Romantic FM, dar şi redactor la revistele Aspirina Saracului şi Plai cu Boi. Absolventă a Facultaţii de Litere, Alina este pasionată de literatură şi sport.

La rândul său, Robert Florea a fost editor-coordonator la ştiri, în cadrul aceluiaşi post de radio, dar şi redactor-prezentator, respectiv reporter la Romantic FM.

Cei doi viitori prezentatori au fost aleşi datorită experienţei lor jurnalistice, dar şi carismei şi compatibilitaţii, ei fiind un cuplu şi în viaţa reală.

„Decizia pe care am luat-o împreună cu echipa de producţie a emisiunii pentru această nouă formulă de prezentatori a venit ca urmare a unor proiecte personale ale prezentatorilor Cosmin Ţîntă şi Adriana Avram. Cosmin urmează să devină tată în cursul acestui an şi vrea să se întoarcă la Timişoara, acolo unde locuieşte soţia sa în momentul de faţă, iar Adriana îşi doreşte să se întoarcă la ştiri”, declară Dana Deac, Directorul TVR 1.  

Bucuresti, 4.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *