free download 78 travel guides written by experts

Infinit Solutions relanseaza www.Donorsforum.ro

Infinit Interactive, divizia de Interactive a agenţiei de publiciate full service Infinit Solutions a finalizat, alături de partenerul său Odyssey, implementarea www.donorsforum.ro, un proiect ce reuneşte cele mai importante Fundaţii din România şi membrii marcanti ai societăţii precum: Fundaţia Dinu Patriciu, Fundaţia Vodafone, Fundaţia Principesa Margareta, membrul de onoare Mihaela Rădulescu dar şi multe alte organizaţii.

Misiunea Forumului Donatorilor este de a contribui la dezvoltarea durabilă a societăţii civile din România prin creşterea capacităţii comunitătii donatorilor, promovarea filantropiei şi dezvoltarea unei platforme comune pentru susţinerea intereselor responsabilităţii sociale.

Noul website a fost realizat cu sprijinul Fundaţiei Dinu Patriciu.

Site-ul comunică în mod eficient cu utilizatorul, având o platformă de comunicare integrată, ce oferă vizitatorilor posibilitatea de a accesa în timp real informaţiile necesare pentru promovarea şi susţinerea dezvoltării activităţilor de responsabilitate socială.

Valentin Epure – Managing Partner – Infinit Interactive: „Am pus accentul pe interactivitate şi pe o structura simplă a site-ului, ce trebuie să conţină un flux foarte generos de informaţii. Platforma permite utilizatorilor să se înscrie şi să dezbată temele şi proiectele pe forumul deja prezent pe site. Forumul Donatorilor din România propune un nou mod de implicare socială a românilor în comunitate. Suntem încântati să colaborăm şi să dezvoltăm noi proiecte împreună cu Forumul Donatorilor din Romania”.

Bucuresti, 18.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *