free download 78 travel guides written by experts

Inceput de aprilie in forta pentru Antena 1

Filmul Mincinosul mincinoşilor, În puii mei şi Plasa de stele, lider de piaţă!

De 1 aprilie, românii au rămas alături de Antena 1, mai multe programe ale staţiei clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor lor. Cei de acasă au început Ziua Păcălelilor cu o porţie generoasă de râs urmărind filmul “Mincinosul mincinoşilor”, iar distracţia de 1 aprilie a continuat cu momente de umor savuros la “În puii mei” şi ediţia specială “Plasa de stele”.

Astfel, în slotul de difuzare 10:03-11:57, filmul “Mincinosul mincinoşilor”, o comedie savuroasă cu Jim Carrey în rolul principal, s-a situat pe primul loc în clasamentul audienţelor la nivelul targetului comercial al postului Antena 1, 15-54 urban, înregistrând un rating mediu de 3,3 procente şi 13,4 % cotă de piaţă. Pe locul secund s-a clasat Pro TV cu 1,6 % rating şi 6,6 procente share. “Mincinosul mincinoşilor” s-a impus lider de piaţă şi la nivelul publicului din mediul urban, cu 2,7 % rating şi 10 procente cotă de piaţă, urmat de Pro TV care a înregistrat 1,6% rating şi 5,9% share.

Tot duminica aceasta, de la 13.30, “Gabi Firea Show” a revenit cu noi poveşti de dincolo de celebritate. Invitat în platoul emisiunii a fost îndrăgitul cântăreţ Ovidiu Komornyik, iar de 1 aprilie surprizele s-au ţinut lanţ. Interpreţi pe care artistul îi apreciază i-au fost alături cu momente muzicale deosebite, iar oameni dragi au depănat amintiri.

Pentru Ovidiu Komornyik au venit în platoul emisiunii Angela Similea, Carmen Trandafir, Adrian Enache, Maria Buză, Marius Manole, Sava Negrean Brudaşcu, dar şi Florin Mureşan, fratele artistului. Şi românii i-au fost alături în această zi specială, emisiunea clasându-se pe primul loc în topul preferinţelor lor la egalitate cu programul oferit de Pro Tv, înregistrând 4,1% rating şi 11,1% share la nivelul publicului cu vârste de peste 18 ani din mediul urban.

De la ora 20.20, Mihai Bendeac a adus supercomedia la Antena 1 într-o nouă ediţie “În puii mei”. Emisiunea s-a impus lider de piaţă, înregistrând în intervalul orar 20:19-21:42, la nivelul targetului all naţional, o audienţă de 8,3 % şi o cotă de piaţă de 14,3 %. În minutul de aur, 21:09, 2 427 000 de persoane de la nivelul acestui target urmăreau “În puii mei”, vârful de audienţă fiind de 12,7 % rating şi 21,5 % cotă de piaţă.

În cadrul acestei ediţii, telespectatorii l-au revăzut pe Fuego, interpretat de carismaticul actor, dar şi pe îndrăgitul personaj Mircea Dinescu, care şi-a deschis lăptărie. Tot duminică, Arthur, Maria şi Goethe au mers la farmacie, iar Bujor şi Nicuşor şi-au deschis un salon de frumuseţe. Mai mult, pe lângă personajele consacrate ale showului, cei de acasă au avut ocazia să-l vadă pe Mihai Bendeac în 10 noi roluri savuroase, interpretând diferite tipuri de profesori.

Seara a continuat în forţă cu o ediţie specială “Plasa de stele”, clasată pe primul loc în topul preferinţelor telespectatorilor de la nivelul targetului all naţional cu 6,7% rating şi 13,3% share. 1 903 000 de persoane de la nivelul acestui target urmăreau în minutul de aur, 22:11, “Plasa de stele”, vârful de audienţă fiind de 10 % rating şi 17,8 % cotă de piaţă.

De 1 aprilie, la “Plasa de stele”, Lora a trecut printr-o experienţă incredibilă încercând să filmeze un documentar cât se poate de serios despre bolile transmisibile de la animal la om. Însoţită de specialişti, Lora a ajuns în locul unde se realiza filmarea, un abator, însă acolo evenimentele au devenit din ce în ce mai stranii. Tot duminica aceasta, Negru a întins plasa de stele şi pentru fetele de la Heaven care au făcut o descoperire uluitoare. În timpul unei vacanţe la munte, fetele au găsit un cub imens de gheaţă, îngropat în zăpadă, iar în interiorul lui o creatură înfricoşătoare de aproape 2 metri. Cât despre interviul buclucaş cu Viorel Gaiţă, acesta l-a avut ca protagonist pe celebrul primar Radu Mazăre.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena1
Analiza este făcută pe targeturile 15-54 urban,18+ urban, all urban, all naţional
Perioada 1 aprilie 2012

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *