Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ani Plumb, start in forta la Antena 1

Ani Plumb este începând de astăzi, noua prezentatoare a ştirilor sportive de la Antena 1. Ani le va aduce telespectatorilor noutăţile din sport în fiecare zi de luni până vineri la Observatoarele orelor 06.00 şi 13.00. Colegii au întâmpinat-o cu entuziasm, mai ales că unii dintre ei au colaborat cu Ani şi în trecut.

“Prima mea zi de "Observatoare" a fost foarte frumoasă, plină de voie buna şi de oameni dragi, profesionişti alături de care mai lucrasem şi cu alte ocazii. M-am bucurat să-i revăd.

Dimineaţa iţi dă o energie fantastică, iar colegii m-au ajutat mult şi m-au facut să mă simt binevenită în echipă. Am avut emoţii, mai putine dimineaţă şi mai multe la Observator 13, dar emoţii constructive, zic eu! Reacţiile telespectatorilor m-au bucurat însă cel mai mult şi eu ştiu că nu o să-i dezamăgesc pe cei care aleg să ne urmăreasca!”, a povestit Ani.

Ani are o experienţă de şapte ani în trustul Intact. A absolvit Facultatea de Filosofie si Jurnalism şi un masterat de Comunicare si Relaţii Publice. Din 2006 face parte din familia Intact, unde mai întâi a fost colegă cu Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin la Canalul de ştiri de la Antena 1, pentru ca mai apoi să fie prezentatoarea emisiunii Real Estate Tv la Antena 3. Din 2008, Ani Plumb face parte din echipa de ştiri Gsp Tv.

Ani este căsătorită şi are un băieţel.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *