free download 78 travel guides written by experts

In premiera la Diva Universal: noi episoade ale serialului „Sotii de militari” din 3 octombrie

si un nou sezon „Cu sange rece”, din 4 octombrie

Soții de militari, serialul care urmărește luptele, visele și prieteniile unor femei care locuiesc împreună cu soții și familiile lor într-o bază militară, revine la Diva Universal! Cel de al șaselea sezon va fi difuzat în premieră începând de miercuri, 3 octombrie, la ora 21.00. Câte două episoade vor fi difuzate miercurea, la 21.00 și 22.00.

În debutul sezonului 6, au loc câteva schimbări. Grupul se pregătește să părăsească Fort Marshall și să meargă pe drumuri diferite. Roxy se obișnuiește greu cu ideea mutatului și, între problemele legate de închiderea bazei, Joan este ocupată să pregătească fortul pentru un uragan anunțat.  Între timp, Denis și Frank sărbătoresc prima aniversare a lui Molly.

Nu pierdeți serialul SOȚII DE MILITARI, sezonul 6, începând de miercuri, 3 octombrie, la 21:00 și 22:00, numai DIVA UNIVERSAL! Câte două episoade vor fi difuzate miercurea, de la 21:00 și 22:00.

Joi, 4 octombrie, la ora 21:00, debutează, în premieră la Diva Universal, al treilea sezon al serialului Cu sânge rece (vor fi difuzate câte două episoade, la 21:00 și 22:00). În noul sezon, Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide cazuri abandonate, crime nerezolvate care s-au întâmplat cu ani sau chiar zeci de ani în urmă. Înainte de toate acestea, Rush și-a folosit abilitatea extraordinară de a intra în mintea criminalului, ocupându-se de crime recente. Acum, experimentata Rush acceptă noi provocări, cum ar fi să interogheze martori ai unor crime vechi, ale căror circumstanțe s-au schimbat de atunci, folosindu-se de tehnici avansate de investigare.

Când Rush are un caz nou, se bazează pe sfaturile respectatului ei mentor, locotenentul John Stillman (John Finn) și ale detectivului Will Jeffries (Thom Barry), care este legătura ei cu trecutul. Din echipă mai fac parte detectivul Nick Vra (Jeremy Ratchford), un polițist dur, considerat bărbatul perfect pentru a smulge o mărturisire, și detectivul Scotty Valens (Danny Pino), confidentul lui Rush. Kat Miller (Thoms), un tânăr detectiv care se ocupă de cazurile cu narcotice, s-a alăturat echipei după ce i-a ajutat să rezolve un caz din 1973. Rush este foarte implicată în munca ei, transmițând mesajul că nicio victimă nu va fi uitată.

Nu pierdeți primele două episoade din sezonul 3 al serialului CU SÂNGE RECE joi, 4 octombrie, la ora 21:00, numai la DIVA UNIVERSAL! În fiecare joi vor fi difuzate câte două episoade, de la ora 21:00 și 22:00.

Bucuresti, 02.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *