Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

In premiera in Romania, clientii Vodafone au acces la aplicatii relevante, printr-un canal

dedicat din Google Play

De astazi, utilizatorii serviciilor Vodafone Romania ce folosesc smartphone-uri sau tablete cu sistemul de operare Android achizionate de la Vodafone pot accesa, in primul ecran al Google Play, un canal dedicat aplicatiilor sustinute si verificate, intitulat Recomandate de Vodafone.

“Cu sprijinul Google, aducem utilizatorilor din Romania atat aplicatiile proprii Vodafone, cat si cele co-branded, dezvoltate alaturi de parteneri, sau cele care deja au castigat aprecierea clientilor nostri, intr-un canal dedicat Vodafone, semnalizat ca atare in primul ecran al Google Play. Astfel, continuam strategia de a promova aplicatiile relevante pentru utilizatorii nostri si de a sprijini comunitatea locala a dezvoltatorilor de aplicatii. Ne-am dorit sa facem mult mai simplu pentru clientii Vodafone sa descopere aplicatii relevante fara a mai fi nevoie sa caute intre alte sute de mii de aplicatii din Google Play. Ne-am dorit ca acest canal sa contina cele mai bune aplicatii selectate de expertii Vodafone, aplicatiile sa fie minutios testate astfel incat clientii sa aiba incredere ca le pot folosi in siguranta si sa ofere cea mai buna experinta, adaptata utilizatorilor din Romania.” a declarat Dragos Chivu, Director, Data Marketing, Vodafone Romania.

Sectiunea Recomandate de Vodafone grupeaza in acelasi loc continut relevant, selectat de Vodafone Romania, testat pentru compatibilitate cu smartphone-urile si tabletele ce functioneaza cu sistemul de operare Android, ce ofera o experienta personalizata pentru publicul din Romania.

Toate smartphone-urile si tabletele cu o varianta recenta de software oficial al Vodafone Romania vor avea canalul de aplicatii Recomandate de Vodafone inclus in Google Play, fara necesita nici o setare din partea utilizatorilor. Utilizatorii care nu au acces la acest canal il vor primi odata cu urmatoarea actualizare de software, in varianta oficiala Vodafone.

Intre aplicatiile prezente in canalul dedicate se numara si MyVodafone, diponibila din septembrie 2011. Utilizatorii aplicatiei pot afla costurile si consumul de voce si date, prin serviciul Cost Control. In plus, acestia pot vedea balanta ultimei facturi, precum si localizarea magazinelor Vodafone, pe o harta interactiva. Utilizatorii aplicatiei pot, de asemenea, ramane constant la curent cu cele mai noi oferte Vodafone, accesand sectiunea Promotii.

De asemenea, utilizatorii pot vedea, in timp real, vremea din tara, cu aplicatia Vodafone Meteo, dezvoltata in colaborare cu Administratia Nationala de Meteorologie. Aplicatia furnizeaza informatii despre temperatura, presiune, umezeala si vant si permite utilizatorilor sa posteze informatii despre localizare, temperatura si status pe retelele sociale.

Mai mult, canalul include si aplicatii co-branded, cum ar fi Cinemagia, Sapte Seri, Seenow, Trilulilu, Adevarul precum si aplicatiile votate in cadrul recentului concurs Orice se poate.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *