free download 78 travel guides written by experts

BCR Leasing lanseaza oferta “START RALIU”

BCR Leasing lansează promoția START RALIU, care, pe întreaga durată a Campionatului Național de Raliuri, va da posibilitatea clienților care doresc să achiziționeze în leasing autovehicule noi sau second hand să beneficieze de condiții avantajoase.

Într-un an în care BCR Leasing dorește să ofere clienților, partenerilor, angajaților și publicului larg experiența unică a RALIULUI, promoția START RALIU vine cu o dobândă specială de 7,9% ce va permite clienților BCR Leasing să își depășească în viteză așteptările. În plus, CASCO-ul GRATUIT timp de 6 luni și RCA-ul redus cu până la 25% le va conferi acestora o mai mare siguranță în business.

“Ne dorim ca promoția START RALIU să îi ajute pe clienții noștri să își conducă afacerile direct spre podium, într-un an în care compania noastră demonstrează că valorizează dinamismul, atitudinea activă și competitivitatea”, declară Bogdan Speteanu, Director General BCR Leasing.

Persoanele și firmele interesate de promoția START RALIU pot solicita informații suplimentare, consiliere și simulări de calcul al ratelor, la numărul de telefon:

0372 178 800.

sau pe mail, la adresa: vanzari@bcr-leasing.ro, precum si in agentiile BCR LEASING IFN din toata tara.

BCR Leasing este prima companie de leasing care în anul 2012 susține în calitate de partener principal o echipă de raliuri, dând și numele acestei echipe, alcătuită din consacrații piloți: Valentin Porcisteanu, Edwin Keleti și Alex Filip.

BCR LEASING IFN este prezenta pe piata romanesca de leasing din anul 2001, ca subsidiara a Bancii Comerciale Romane, parte a puternicului grup financiar central-european ERSTE Group. Cu o retea de unitati bine dezvoltata, compania ofera in prezent o gama completa de servicii de leasing financiar. BCR LEASING IFN este o companie orientata spre client, preocupata permanent de inovatie, calitate si de adaptarea produselor si serviciilor sale la cerintele pietei.

Bucuresti, 02.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *