free download 78 travel guides written by experts

Câinele Beethoven, Bridget Jones și Profesorul Klump vin în luna septembrie, vinerea, la DIVA

Comediile de vineri seara, de la DIVA, vă vor face începutul de toamnă savuros! Din 2 septembrie, în fiecare vineri seara, la 21:00, puteți urmări câteva dintre cele mai de succes comedii: Beethoven: Un câine puţin prea mare, continuarea acestuia – Beethovenii -, cele două părți din Jurnalul lui Bridget Jones, Profesorul trăsnit și partea a doua, Profesorul trăsnit şi clanul Klump.

În comedia Beethoven: Un câine puţin prea mare, care poate fi urmărită la DIVA vineri, 2 septembrie, la 21:00, un căţeluş St. Bernard îşi găseşte adăpost într-o nouă familie, dar veterinarul fără scrupule care i-a furat fraţii are alte planuri. Din distrbuție fac parte Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones și Nicholle Tom.


În continuarea acestei pelicule, Beethovenii, difuzată pe 9 septembrie, la ora 21:00, adorabilul St. Bernard devine tată, dar mama căţeluşilor este răpită. Fraţii Newton pot rezolva problema?


Vă era dor de Bridget Jones? Vineri, 16 septembrie, începând cu ora 21:00, DIVA vă invită să vizionați ambele pelicule care urmăresc povestea lui Bridget Jones, o femeie de 30 de ani, în căutarea dragostei adevărate și a unei relații sentimentale stabile. Dacă, în Jurnalul lui Bridget Jones, aceasta este celibatară și își caută un iubit, în partea a doua (Bridget Jones: La limita raţiunii, tot vineri, 16 septembrie, la 23:00), ea are o relaţie, dar trebuie să facă faţă geloziei, unui nou şef şi fostului iubit. În ambele filme îi vedem pe Renée Zellweger, Hugh Grant și Colin Firth.


Eddie Murphy face unele dintre cele mai cunoscute și mai amuzante roluri ale sale în comediile despre aventurile Profesorului Klump. În Profesorul trăsnit, difuzat vineri, 23 septembrie, la 21:00, el apare în rolul savantului obez Sherman Klump, care inventează o substanţă pentru slăbit şi o testează pe el însuşi, devenind alter-ego-ul său slab şi arogant, Buddy Love. În partea a doua a filmului, Profesorul trăsnit şi clanul Klump, care poate fi urmărită vineri, 30 septembrie, la 21:00, Eddie Murphy revine atât în rolul corpolentului profesor Klump şi al alter-ego-ului Buddy Love, cât şi al întregii familii Klump!


Relaxați-vă alături de DIVA, în luna septembrie, urmărind comedii spumoase în fiecare vineri, de la ora 21:00!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *