expoplast Sibiu 2019

In luna martie Zebra Caffe lanseaza primele meniuri hipocalorice pentru femei

Joi, 3 martie 2011, la Zebra Caffe, a avut loc lansarea primelor meniuri hipocalorice pentru femei, oferite de cafenea. Lansarea s-a desfăşurat într-o atmosferă relaxată, la eveniment participând jurnaliştii interesaţi de domeniile: sănătate, artă culinară, HORECA, lifestyle şi timp liber.

În cadrul evenimentului, participanţii au avut posibilitatea să testeze meniuri speciale, cu o valoare calorică mică, în timp ce le-au fost prezentate conţinutul şi modul de preparare a fiecărui produs.

“Prin lansarea acestor meniuri încercăm să oferim clienţilor noştri o mâncare sănătoasă şi gustoasă în acelaşi timp. Toate meniurile noastre hipocalorice au fost pregătite cu ajutorul unui specialist în domeniu şi se adresează tuturor celor interesaţi de o viaţă sănătoasă. Totodată, cu ajutorul bucătarilor noştri, încercăm să transformăm această experienţă a meniurilor slab calorice într-o obişnuinţă pentru clienţii noştri. Desigur, am păstrat în meniu şi produsele specifice cafenelei”, a declarat Gelu Purcariu, manager Zebra Caffe.

Despre Zebra Caffe

Zebra Caffe face parte dintr-un lanţ de locaţii premium, BY CUANDO, cu o experienţă de peste 8 ani în domeniu. Cafeneaua oferă un spaţiu relaxant cu o atmosfera de lounge şi un decor în alb şi negru, precum şi cocktailuri alcoolice si non-alcoolice preparate dupa reţetele originale cu un design spectaculos.

Bucătăria Zebra Caffe are specific Italian, oferind câteva produse unice în Bucureşti: platouri cu fructe de mare, rigattoni al forno, prajitură cu fructe de padure acoperită cu sos de vanilie şi afine proaspete, Lady Fappe etc.

Zebra Caffe este situată pe strada Octavian Goga nr. 8, Sector 1, Bucureşti (zona P-ţa Unirii – Camera de Comerţ).

Meniuri hipocalorice

Propuneri MIC DEJUN (150 kal.)
1) Somon afumat cu salată de crudităţi (ţelină, morcov, măr)
2) Omletă de albuşuri cu branză degresată şi salată de vară (roşii, castraveţi, ardei)

Propuneri PRÂNZ (200 kal.)
1) Paste integrale cu ciuperci şi legume
2) Paste de orez cu salată mixtă (castraveţi, varză, ardei)
3) Cartofi natur cu legume (ceapă, măsline, alte legume) şi omletă din albuşuri
4) Orez cu salată asortată (varză, castraveţi)

Propuneri CINĂ (150 kal.)
1) Muşchi de vită cu legume la grătar
2) Peşte alb la grătar cu salată de varză albă
3) Piept de curcan la grătar cu salată asortată (salată verde, ridichi, castraveţi)
4) Piept de pui la grătar cu ardei copti şi roşii coapte

Bucuresti, 06.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *