free download 78 travel guides written by experts

In iarteneriat cu EFG Retail services, Onestop.ro introduce cel mai performant mijloc

de plată onlIne de pe piaţa românească
225 lei venit minim, 18.9% dobândă, buletin şi adeverinţă de venit, iar creditul online se obţine fără să te deplasezi de acasă, oriunde în ţară

OneStop.ro, magazin online ce comercializează o gamă largă de produse (IT şi non IT), impreună cu partenerul sau EFG Retail Services membru al EFG Eurobank (acţionarul majoritar al Bancpost), anunţa introducerea celui mai performant credit online de pe piaţă. Creditul va fi disponibil începand cu luna septembrie pentru orice persoană fizică cu varsta între 18 şi 68 de ani, cu un venit minim de 225 de RON (net). Preaprobarea online durează maxim 2 ore iar în aceeaşi zi sau maxim în ziua următoare reprezenţantii OneStop – EFG Retail Services se deplasează la domiciliul clientului, oriunde în ţară ar fi acesta (orase sub 10,000 de locuitori, comune sau sate), pentru a semna contractul de creditare.

Durata maximă de creditare este 60 de luni, adica 5 ani, actele necesare sunt copia după cartea de identitate şi adeverinţa de venit iar pentru credite între 12,000 şi 20,000 RON este necesară şi o copie după primele şi ultimele două pagini ale cărtii de muncă semnate şi stampilate de angajator. Completarea documentaţiei necesare se face online sau telefonic împreuna cu operatorii OneStop.ro.

Viorel Bălănoiu, managing partner OneStop.ro, declară: „În principiu, acordarea acestui credit presupune urmarea a patru paşi simpli pană la întalnirea cu reprezenţanţii partenerului nostru EFG Retail Services şi semnarea contractului. Ca avantaje majore ţinem să menţionăm că oferă cea mai buna dobandă de pe piaţă cu cel puţin 10 puncte procentuale sub alte mijloace de creditare online, cea mai scăzută limită de venit – 225 RON – precum şi cea mai mare rată de aprobare – peste 80%.”

„Avantajul major este ca o persoană stă pur şi simplu acasa iar noi venim la el pentru semnarea actelor iar produsul ii ajunge tot acasă prin curierat, deci putem spune că este un credit 100% fără stres”, concluzionează Viorel Bălănoiu. „Totul se întampla online: de la primul contact, comandarea produselor, preaprobare, reprezentanţii vin acasă pentru semnarea contractului iar livrarea produselor se face oriunde în ţară în 48 de ore de la semnarea contractului”, încheie Bălănoiu.

„Numarul companiilor care oferă produse de creditare online este foarte scăzut”, spune Iustinian Belghir – Alternative Channel Manager, EFG Retail Services. „Cred ca avantajul nostru major este flexibilitatea şi rapiditatea din toate punctele de vedere – în acordarea creditului, în aprobarea dosarelor, în deplasarea în orice punct din ţară, în aprobarea unui numar mare de dosare şi în cea mai mica limita de venit. Noutatea acestui produs consta şi în faptul ca acest mijloc de plată înglobează într-unul singur două produse extrem de utile oricarei persoane: cardul de credit Eurolîne şi creditul de consum”, încheie reprezentantul EFG Retail Services.

Referitor la OneStop.ro şi vanzarile pe credit Viorel Bălănoiu declară că media unei tranzacţii în rate pentru magazinul online a fost de 2200 RON, achiziţiile pe credit variază între 5 şi 7 % în funcţie de promotii, perioadă, produse achiziţionate. Pană la sfarşitul acestui an OneStop.ro urmareste o crestere pe partea vanzărilor pe credit de pană la 15%, specialiştii companiei aşteptând ca acest procent să crească pană spre 25% către sfarşitul anului 2010.
 
Conform declaraţiilor jucatorilor pe piaţa online, achiziţiile în rate variază între 2 şi 8% iar media unei achiziţii în rate începe de la 1500 lei.

Produsele cele mai achiziţionate prin credit în magazinul online OneStop.ro sunt : 40% cele IT (laptopuri şi sisteme), 30% produse sportive, 20% electrocasnice şi 10% electronice.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *