free download 78 travel guides written by experts

The Money Channel lanseaza emisiunea Trend Auto

The Money Channel lanseaza astazi emisiunea Trend Auto, o emisiune de informare si analiza asupra pietei auto. 

Emisiunea  care se va difuza in fiecare marti, incepand cu ora 20.30, isi propune sa dezbata subiecte de larg interes din piata auto, sa faca o prezentare comparativa de model auto cu caracteristici relevante pentru clasa sa si costuri, dar si o analiza a stirilor saptamanii, comentata cu un jurnalist din piata de profil. “Trend Auto se vrea o emisiune interactiva. De aceea invit telespecatorii postului sa posteze opiniile lor legate de piata auto si de subiectele dezbatute in timpul emisiunii, atat pe site-ul tmctv.ro cat si pe blogul The Money Channel in sectiunea, special creata, Trend Auto”, spune Florin Cepraga, realizatorul emisiunii.

Prima editie a emisiunii Trend Auto va avea ca tema principala taxa auto. Florin Cepraga, realizatorul emisiunii, va discuta cu invitatii sai Daniel Costea, jurnalist Qattro Ruote si Mihai Toti, presedinte Administratia Fondului de Mediu despre efectele taxei auto, dar si despre programul Rabla.

The Money Channel este prima televiziune de business din Romania. Postul ofera informatii din toate domeniile economice, alaturi de o analiza in tip real a mediului de afaceri romanesc si international.

The Money Channel este parte a diviziei de business a grupului Realitatea – Catavencu, alaturi de publicatiile Business Standard si Money Express.

Bucuresti, 23.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *