free download 78 travel guides written by experts

In ianuarie la Hallmark

Seriale nou-noute

SOTIA PERFECTA (THE GOOD WIFE)
Câte doua episoade, in fiecare duminica, de la 20:00, din 24 ianuarie

Un nou serial captivant cu Julianna Margulies, câstigatoarea premiului Emmy, in rolul unei sotii si mame care isi asuma cu mult curaj responsabilitatea pentru familia ei si revine in câmpul muncii dupa ce sotul ei ajunge la inchisoare din cauza unui scandal sexual si de coruptie politica. Lasând deoparte tradarea si umilinta publica cauzata de sotul ei, Peter, Alicia Florrick o ia de la capat, intorcându-se la cariera de avocat al apararii. Cu ajutorul fostei colege de la Drept, Alicia depaseste provocarile intoarcerii la munca intr-un mediu competitiv si, din sotia stânjenita si dispretuita a politicianului, devine o femeie de cariera, oferind un mediu sigur si stabil copiilor ei, Zach, in vârsta de 14 ani si Grace, 13 ani. Pentru prima oara in ani de zile, Alicia isi schimba identitatea de "sotie perfecta" si preia controlul asupra propriului destin.

RAZBOIUL LUI FOYLE VI & VII  (FOYLE’S WAR)
In fiecare vineri, de la 20:00, din 1 ianuarie

Razboiul lui Foyle il urmareste pe Michael Kitchen in rolul lui Christopher Foyle, un detectiv dintr-un orasel englezesc, in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, care lupta cu crima, spionii si tradarea, pe front.

In cel de-al saptelea si ultimul sezon, Foyle este la fel de pornit. Al Doilea Razboi Mondial a ajuns la final si, desi ar vrea sa se retraga, se simte obligat sa mai ramâna putin la lucru, din cauza deficitului de seniori. Nici acum nu este usor, in efortul sau de a-si gasi drumul in aceasta noua lume. O lume plina de conspiratii internationale si executii, rasism militar si tradare nationala. Inca o data devine implicat in cazuri de musamalizari militare si servicii secrete obscure.

SERIALE CARE SE INTORC

MEDIUMUL III
Doua episoade in fiecare miercuri de la 20:00, din 20 ianuarie

Allison DuBois (Patricia Arquette) este o mama ambitioasa a trei copii, sotie devotata si studenta la Drept, care incepe sa suspecteze ca poate vorbi cu persoane decedate, sa vada viitorul in vis si sa citeasca gândurile oamenilor. Temându-se pentru sanatatea ei mentala, ii cere sprijinul sotului ei, Joe (Jake Weber), un inginer aerospatial, care, treptat ajunge sa creada ca ceea ce-i spune sotia ar putea fi adevarat. Adevarata provocare este de a-l convinge pe seful ei, procurorul Devalos (Miguel Sandoval) – si pe ceilalti care se indoiesc de sistemul justitiar – ca abilitatile ei de medium le poate fi de mare ajutor in rezolvarea crimelor violente si oribile, ale carui mister poate fi uneori descifrat doar de cei decedati.

FILME IN PREMIERA

A fost odata o nunta (Once upon a Wedding)
Sâmbata, 2 ianuarie, de la 20:00

O comedie romantica, cu Valeria Andrews in rolul lui Jennifer, fiica unui dictator puternic, care gaseste un pescar sarman in masina ei, chiar cu o saptamâna inainte de nunta. Ajutându-l sa se insanatoseasca, incepe sa se indoiasca asupra cursului vietii ei si sa se intrebe daca sa se casatoreasca. Tatal ei este mai mult decât nemultumit de schimbarea de planuri.

Imagine fantoma (Ghost Image)
Sâmbata, 9 ianuarie, de la 20:00

Când tânara editor de materiale video, Jennifer, isi pierde prietenul intr-un accident de masina, si incepe sa primeasca mesaje de la el prin intermediul ultimului montaj video pe care l-a facut, se intreaba daca nu cumva acesta a transcens bariera dintre viata si moarte. A fost adevarat accidentul de masina a lui Wade sau adevarul este departe de a fi suspectat de Jennifer?

Apartamentul 12 (Apartment 12)
Sâmbata, 16 ianuarie, de la 20:00

Viata unui artist din L.A. (Mark Ruffalo) este data peste cap când expozitia sa artistica este anulata si iubita lui, model, il paraseste. Fortat sa se mute cu chirie intr-un apartament precar, intâlneste oameni ciudati hoinarind pe scara, o femeie singuratica de vârsta mijlocie care le pregateste caserole tuturor burlacilor, o prostituata natânga si un Don Juan spaniol. Când o tânara din Colorado (Beth Ulrich) se muta vizavi, ii surâde ideea, pâna când afla ca are un defect despre care nu stie ce sa creada. Când o paraseste, toata cladirea se intoarce impotriva lui.

In inima Californiei (The Californians)
Sâmbata, 23 ianuarie, de la 20:00

In acest update al filmului lui Henry James, Bostonians, doi frati duc o lupta, Gavin, un dezvoltator iscusit, si sora lui, Olive, un ecolog ambitios. Tânara cântareata, Zoe, intervine intre ei, in timp ce Gavin incepe o campanie prin care s-o faca sotia lui, iar sora lui o recruteaza pe carismatica fata pentru a opri orice proiect de dezvoltare din zona. Este o batalie de familie, iar Zoe trebuie sa aleaga intre frate si sora.

Petrecerea fetelor
Câte doua filme, in fiecare marti, de la 20:00

 In A fost odata o nunta (5 ianuarie) Jennifer isi pune la indoiala planurile de nunta, dupa ce intâlneste un pescar cu o saptamâna inainte de ziua cea mare, urmat de Febra maritisului, in care Jack si Audrey se pregatesc pentru o a doua luna de miere, nestiind ca cele trei fiice ale lor se intorc acasa cu vesti de maritis! Viata ca o petrecere (12 ianuarie), este o poveste care da povete, despre o atleta cu potential care intra intr-un cerc distructiv când incepe sa bea, punându-si in pericol viitorul, iar Confesiunile unei animatoare urmareste o tânara interpretata de Chelsea Hobbs (Save The Last Dance) care renunta la facultatea de drept pentru actorie si ajunge implicata in lumea interlopa. Apartmentul 12 (19 ianuarie) urmareste un artist ghinionist care trezeste furia unei intregi cladiri când isi paraseste prietena, urmat de Din dragoste pentru Grace, in care contrariile se atrag, asemenea unei fete carieriste, Grace care se indragosteste de un rebel si ies scântei! In In inima Californiei (26 ianuarie) o cântareata este prinsa la mijloc, intre doi frati, urmat de Povestea ingerilor lui Charlie – povestea din spatele scenei a celebrului film cu detectivi.

Seara thrilleror
Câte doua filme, in fiecare joi, de la 20:00

In Jocul cu focul (7 ianuarie), un avocat incepe un joc sordid cu o femeie atragatoare pe care incepe sa o banuiasca de uciderea in serie a mai multi barbati, urmat de Minciuni mortale, in care Nicole Lauker isi pierde sotul pe neasteptate intr-o explozie a unei barci, in care se presupune ca au murit doua persoane – dar este sotul ei unul dintre ele? Imagine fantoma (14 ianuarie) urmareste intâmplarile din urma unui accident de masina in care o tânara editor de materiale video isi pierde prietenul si este ingrozita când il vede comunicând cu ea de dincolo de mormânt, in timp ce in filmul Cu dusmanul la altar, Allison se indragosteste de un dezvoltator software milionar, Phillip, si in curând se casatoresc. Dar curând il suspecteaza de moartea primei sotii. Oare ii ascunde ceva? Cei fara odihna (21 ianuarie) urmareste doua echipe de anchetatori care exploreaza intâmplari paranormale, in inchisoarea pentru femei, Blackstone Penitentiary. Va putea echipa sa lucreze impreuna pentru a opri spiritul malefic si a-si salva viata? In Banca un matematician iscusit descopera o formula pentru a prezice fluctuatia pe piata de nursa. O serie de evenimente dominate de avaritie si coruptie urmeaza la scurt timp. In Pasiuni mortale (28 ianuarie) un barbat atragator casatorit, care lucreaza la o corporatie de contabilitate este implicat intr-o hartuire sexuala impotriva unui coleg rival, dar lucrurile nu sunt asa cum par… Pericol ascuns urmareste o tânara vaduva, Susan, care plânge moartea sotului ei. Din pacate, Susan este abordata de doi criminali care si-au pierdut partea in jaful de diamante condus de sotul ei.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *