free download 78 travel guides written by experts

Site-ul TVR a inregistrat un nou record personal

Alegerile prezidenţiale au fost în prim-plan şi pe Internet, ceea ce a dus la o creştere considerabilă a traficului pe site-ul TVR, www.tvr.ro. Iar în luna decembrie trendul ascendent început în luna noiembrie continuă.

Hărţile electorale cu rezultatele publicate pe //www2.tvr.ro/alegeri2009/harti.php de Departamentul New Media al TVR au adus pe site duminică, 6 decembrie, 37.000 de utilizatori şi luni, 7 decembrie, alţi 54.500. Recordul site-ului, de 57.767 de vizitatori, înregistrat în timpul finalei Eurovision din 17 mai 2009, a căzut marţi, 8 decembrie, când peste 62.000 de internauţi au intrat pe site pentru meciul din Champions League dintre Juventus Torino şi Bayern Munchen.

Săptămâna trecută, materialele de la dezbaterea televizată dintre Mircea Geoană şi Traian Băsescu au stârnit interesul românilor. Dezbaterea celor doi candidaţi a intrat direct în clasamentul general al tuturor timpurilor de pe site-ul TVR, la poziţia numărul 5, fiind vizionate de 32.500 de utilizatori ai site-ului.

În această seară, internauţii vor rămâne conectaţi pe www.tvr.ro pentru meciul Unirii Urziceni din Champions League, de la 22.45, care va fi transmis, în direct, pe TVR 1 şi TVR HD.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *