free download 78 travel guides written by experts

Moda Masculina in atentia femeilor

Trendul propus de Succes Event pentru sfarsitul acesta de an, este costumul barbatesc purtat de femei. In cadrul unui eveniment organizat la Clubul Maxx, vineri 11.12.2009, incepand cu orele 22:30, Succes Event organizeaza o inedita prezentare de moda semnata Gherasos.

Modele vor defila imbracate in costume barbatesti si accesorizate cu palarii si cravate purtate in mod ingenios. Vedeta prezentarii a fost aleasa fosta playmate Andreea Spataru care va purta o interesanta creatie semnata de Gherasos.

“Costumul barbatesc a atras intodeauna femeile puternice. De la Coco Channel, Marlene Dietrich, pana in zilele noastre, Kate Blanchett sau Madonna, au dat un plus de originalitate si mister feminin accesorizand pantofi stiletto sobrelor costume barbatesti. Ne-am propus sa fim mereu originali si sa oferim spectacole inedite. Aceast show va demonstra ca un simplu costum barbatesc poate fi purtat de femei adaugand un plus de farmec si originalitate “, a declarat Simona Florica, Manager Succes Event.

Pana la sfarsitul anului 2009, Succes Event are in pregatire inca un spectacol care va avea vedeta un personaj important din showbiz, tinut secret de catre organizatori pana in momentul show-ului.

Despre Succes Event: companie cu peste 6 ani de experienta in organizare de evenimente speciale, tematice si de masa. Fashion Police este un trademark Succes Event, eveniment organizat anual pe malul Marii Negre. Seriozitarea si profesionalismul au generat numeroase colaborari cu televiziuni si personalitati din lumea artistica.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *