metalshow

In conditiile majorarii TVA-ului, Ferrari Store mentine preturile

Ferrari Store anunţă menţinerea preţurilor cu care fanii brandului s-au obişnuit. Chiar dacă valoarea TVA-ului a fost majorată la 24% începând cu 1 iulie 2010, Ferrari Store va menţine preţurile calculate cu vechiul TVA de 19%. Diferenţa de TVA va fi suportată de către Forza Rossa, dealer-ul Ferrari în România.

Hainele, accesoriile, machetele şi celelalte produse îndrăgite de fanii Ferrari şi regăsite în magazinul Ferrari Store de pe Calea Victoriei îşi vor păstra preţul vechi, de dinaintea majorării TVA-ului la 24%.

Astfel, cele peste 250 de persoane care trec zilnic pragul magazinului vor avea posibilitatea să faca achiziţii la vechiul preţ. Diferenţa de TVA este suportată de către Forza Rossa.

“Prin această măsură dorim să răsplătim fidelitatea clienţilor care achiziţionează produsele favorite pentru orice moment al zilei. De asemenea menţinem preţurile şi pe website-ul www.ferraristore.ro, platforma pe care clienţii pot comanda aceleaşi produse din magazin”, a afirmat Tudor Totu, director general Forza Rossa.

Forza Rossa, distribuitorul oficial al companiei Ferrari în România, oferă fanilor săi cunoscutele branduri: pantofii sport Tod’s, bicicletele Colnago CX, gama de rechizite Cartorama, precum şi multe altele.

Despre Ferrari Store

Ferrari Store este cel mai mare din Estul Europei şi al doilea ca dimensiune de pe continent, după cel din Milano. Magazinul din Bucureşti se întinde pe o suprafaţă de 450 mp dispusă pe trei nivele, fiind dezvoltat de Studioul Iosa Ghini din Italia. Spaţiul este proprietate a Forza Rossa. România completează lanţul Ferrari Store din Roma, Veneţia, Milano, Londra, Barcelona, Atena, San Francisco, Miami, Macao şi Dubai.

www.ferraristore.ro

Bucuresti, 06.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *