metalshow

600 de angajati din domeniul electrotehnic isi vor perfectiona pregatirea profesionala

Proiectul "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii in scopul cresterii adaptabilitatii angajatilor si managerilor de la toate nivelele din domeniul electrotehnic la cerintele actuale ale pietei muncii" se desfasoara in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 "Investeste in oameni!"

Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii in scopul cresterii adaptabilitatii angajatilor si managerilor de la toate nivelele din domeniul electrotehnic la cerintele actuale ale pietei muncii este principalul obiectiv al proiectului derulat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare si Incercari pentru Electrotehnica – ICMET Craiova, in calitate de beneficiar, alaturi de SIVECO Romania si Asociatia pentru Compatibilitate Electromagnetica din Romania, in calitate de parteneri.

Proiectul, care se adreseaza unui grup de 600 de angajati si manageri din industria electrotehnica, urmareste, de asemenea, imbunatatirea abilitatilor practice si a cunostintelor teoretice in utilizarea celor mai moderne tehnologii, identificarea modelelor europene privind adaptabilitatea lucratorilor si a intreprinderilor la noile tehnologii din domeniul electrotehnic, utilizarea de instrumente de tip eLearning pentru instruire.

SIVECO Romania va realiza cursurile in format multimedia, website-ul proiectului si programele de formare profesionala pentru initiere TIC. Platforma de instruire electronica va fi oferita cu titlu gratuit, prin licentiere permanenta si definitiva.

Insusirea informatiilor din aceste cursuri va duce la cresterea calitatii produselor oferite si va aduce eficienta si flexibilitate in activitatea de productie. Pe termen lung, cele 11 cursuri organizate (10 de specializare si unul de TIC) vor contribui la cresterea nivelului de competente la nivel national si international al personalului din sectorul electrotehnic. Tehnologiile informationale care vor fi introduse in procesul de formare de SIVECO Romania vor avea un rol determinant in acest sens.
 
Programele de formare profesionala continua vor fi validate prin certificate CNFPA cu recunoastere nationala.

Proiectul "Formarea profesionala si promovarea utilizarii noilor tehnologii in scopul cresterii adaptabilitatii angajatilor si managerilor de la toate nivelele din domeniul electrotehnic la cerintele actuale ale pietei muncii" se desfasoara in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 "Investeste in oameni!"

Numarul de identificare al contractului este POSDRU/81/3.2/S/58406.

Bucuresti, 06.07.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *