free download 78 travel guides written by experts

In aceasta toamna, casele poarta acoperis Lindab

· Reduceri de 25% pana la 25 noiembrie 2011

Lindab Romania vine in intampinarea celor care duc la bun sfarsit constructia sau renovarea casei odata cu finalul anului, propunand reduceri de 25% la achizitionarea unui sistem complet de tigla metalica Nordic 400, in culorile vedeta din paletarul Lindab (maro si rosu) sau a unui sistem complet de tigla metalica cu granule minerale Lindab Roca (Rustica si Serena), in culorile garnet si teak, alaturi de sistemul de jgheaburi si burlane Lindab Rainline. Campania este valabila pana la 25 noiembrie 2011.

“Apropierea sfarsitului de an indeamna la prioritizarea lucrarilor in jurul casei. Pentru cei care au ajuns cu constructia locuintei la etapa acoperisului, venim cu o solutie avantajoasa pentru a-i sustine in achizitionarea unui sistem complet, de calitate. Iar daca vorbim despre un acoperis care si-a pierdut functionalitatea sau aspectele estetice de odinioara, o noua invelitoare va contribui la crearea unui ansamblu confortabil, functional, cu un aspect general proaspat si ingrijit”, a declarat Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare.

Pentru mai multe informatii referitoare la campania promotionala sau contactarea celui mai apropiat partener Lindab, accesati www.lindab.ro.

Bucuresti, 03.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *