free download 78 travel guides written by experts

Improvizatie ca la carte la Bookfest

Joi, 29 mai, de la ora 18:30, bookblog.ro vă așteaptă în standul Editurii Polirom din cadrul Bookfest (Romexpo, pavilioanele C1, C2, C4) pentru a vă relaxa și distra prin câteva exerciții de improvizație propuse de prietenii de la Improvizație.ro.

Luăm titluri de cărți celebre și le transformăm în „statui vivante”, pornim de la citate cunoscute și creăm propriile noastre povești, dăm viață împreună personajelor marcante din literatură. Vă invităm pentru a improviza cu și despre cărți, să privim literatura cu umor și fără încordare și să vă bucurați de premiile surpriză.

Cu toții suntem scriitorii propriei noastre vieți. Însă nu scriem viața așa cum scriem cărțile pentru că, oricât am încerca să o planificăm, ea reușește să ne surprindă. De aceea cu toții suntem improvizatori. Improvizația, ca artă și metodă de învățare, ne ajută nu doar să ne scriem povestea, ci să ne și bucurăm de proces: fiind atenți, pe fază, spontani și creativi, bucurându-ne de fiecare filă.

bookblog.ro este cel mai important blog despre cărţi şi lectură de pe internetul românesc. În cei peste patru ani de existenţă, el a devenit un reper pentru tinerii pasionaţi de lectură, un ghid care îi ajută să aleagă mai bine şi mai uşor cărţile care merită citite.

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *