free download 78 travel guides written by experts

Activ Property Services, partener Cushman & Wakefield a reprezentat Bega Group

in cea mai importanta tranzactie de terenuri din acest an

Compania oferă publicităţii date despre tranzactia de vanzare a unui teren al companiei Bega Group.

Activ Property Services partener Cushman & Wakefield, a reprezentat proprietarul Bega Group in cea mai recenta tranzactie de vanzare a unui teren al companiei Bega Group.

In Timisoara, Activ Property Services partener Cushman & Wakefield a reprezentat proprietarul, respectiv Bega Group, in tranzactia recenta a unui teren situat in partea de sud a orasului, in Calea Sagului. Suprafata totala a terenului este de 228,000 mp, suprafata din care s-a vandut catre NEPI, fondul de investitii sud african, o suprafata de 42,000 mp si catre retailerul de bricolaj Dedeman s-a vandut o suprafata de 42,000 mp pentru un nou magazin de bricolaj.

Vanzarea Dermatina reprezinta una dintre cele mai mari tranzactii cu terenuri realizata in Romania dupa 2008, fiind de departe cea mai importanta realizata in Timisoara si zona Banat.

Felicia Vasiu, Director Timisoara Activ Property Services, a intermediat aceasta tranzacţie, declara:
“Timisoara este unul dintre putinele orase din Romania unde oportunitatea dezvoltarii unui nou proiect comercial dominant este majora.

Amplasamentul, accesibilitatea si celelalte caracteristici au recomandat terenul Dermatina ca fiind cea mai buna solutie pentru dezvoltarea unui proiect comercial major in sudul municipiului Timisoara, contrapondere la pozitia dominanta a centrului comercial Iulius Mall, asezat in zona de nord a orasului.”

Piata spatiilor centre comerciale Timisoara

Piata de centre comerciale din Timisoara este mediu dezvoltata, incluzand un stoc de 112.375 m2 suprafata inchiriabila si un singur centru dominant (Iulius Mall).

Cu toate ca este cel de-al 3-lea cel mai populat oras al Romaniei si un centru economic major, Timisoara ocupa doar locul 15 in clasamentul densitatilor de spatii de centre comerciale, cu 352 m2 / 1.000 locuitori. Spre comparatie, Bucurestiul detine o densitate de centre comerciale de 421 m2 / 1.000 locuitori, Cluj-Napoca 503 m2 /1.000 locuitori, Iasi 487 m2 / 1.000 locuitori iar Constanta 636 m2 / 1.000 locuitori.

Densitatea de Centre Comerciale in principalele orase din Romania:

Sursa: Activ Property Services partener Cushman & Wakefield

Bucuresti, 26.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *