free download 78 travel guides written by experts

Imbunatatirea cresterii productivitatii echipelor de vanzari

Din ce in ce mai multe companii realizeaza tranzactii prin echipele de vanzari la punctul de vanzare direct sau punctul de lucru datorat cresterii foarte mari a instrumentelor portative pe piata informatiilor si folosirea pe o scara larga a tehnologiei wireless. Un astfel de exemplu este sistemul de contabilitate Route Accounting: firme de aprovizionare a bauturilor folosesc acest sistem de contabilitate pentru a reduce timpul necesar pentru a incheia o tranzactie si pentru imbunatatirea cresterii productivitatii echipelor de vanzari si a satisfactiei clientilor. Un alt exemplu este Nestle Water, liderul European pe piata aprovizionarii cu sisteme de apa potabila pentru medii de afaceri si Grupo Modelo, producatorul de bere numarul opt pe piata mondiala, incluzand faimoasa Corona Extra. Detalii relevante sunt accesate prin computerele portative (hand-held): informatiile sunt citite si reactualizate la fiecare livrare si aceste detalii si chitante sunt emise instantaneu. Fiecare canal de vanzare este astfel reactualizat cu informatii legate de inventarul si vanzarile realizate. Sisteme similare sunt folosite si de catre Nestle Water si Kraft Foods.

Despre Extech
Extech Data Systems, o parte  a companiei Extech Instruments(www.extech.com), este una dintre companiile  de vârf in domeniul proiectarii si producerii imprimantelor portabile pentru medii de afaceri cu obiect principal informaţiile mobile si tranzacţii de la distanţă.

Extech Instruments este unul dintre cei mai mari distribuitori mondiali de echipamente de testare si imprimante portabile. Fondat in anul 1971, Extech este cunoscut pentru pionieratul in distribuirea unur echipamente cu combinatii unice de dotari cu o gama  larga de folosire si cu utilitate ridicata. The Instrument Division ofera  peste 14 game de produse care sunt vandute prin intermediul cataloagelor majore si a disrtibuitorilor locali in USA si prin distribuitori majori  internationali in restul lumii. Produsele sunt folosite intr-o gama larga de servicii.

Despre Total Technologies
TOTAL TECHNOLOGIES este o societate de servicii IT exclusivistă, jucând un rol de integrare pentru societăţile române, abordând toate ramurile de activitate.

Printr-o activitate dinamică de 15 ani, TOTAL TECHNOLOGIES a fost recunoscută ca o societate de primă importanţă în furnizarea de servicii şi produse IT, oferind soluţii la cheie, adaptate la cerinţele specifice ale clientului.

Soluţii TOTAL TECHNOLOGIES:
·       Colectarea Automată a Datelor
·       Route Accounting
·       Reţele Wireless
·       Sisteme de Management al Depozitelor
·       Soluţii de Management eContent & eProcess
·       Aplicaţii software pentru operaţiuni bancare şi asigurări
·       Managementul proiectului
·       Sisteme de Management al Informaţiilor
·       eSecurity
·       Proiectare şi instalare de reţele LAN/WAN pe platforme
·       Consultanţă
·       Asistenţă tehnică
·       Instruire

Bucuresti, 15.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *