free download 78 travel guides written by experts

Din 16 iunie, TVR 2 va invita la distractie si calatorii exotice

Luni, 16 iunie, la TVR 2 va debuta noua grilă de vară cu o avalanşă de filme, seriale şi noi tronsoane menite să ofere publicului un program estival cât mai dinamic şi interactiv.

Tradiţia TVR 2 instituită în urmă cu ani buni va fi respectată şi în această vară, astfel încât telespectatorii TVR2 vor petrece dimineţile la malul mării, urmărind Tonomatul de vacanţă  cu Alina Sorescu, transmis în direct de pe plaja din Costineşti.  Programul cool al acestei veri intră în grila TVR 2 din 23 iunie, de la ora 10.10 şi va fi transmis în fiecare zi, de luni până vineri. Gazda Alina Sorescu va da startul la distracţie şi muzică bună atât telespectatorilor, cât şi pentru turiştii de pe plaja de la Obelisc.

Şi simpaticul bucătar Jamie Oliver a pregătit românilor un nou sezon, în care ne invită să-l urmăm tocmai în Australia, acolo unde se va desfăşura o întreagă aventură. Ineditul reality show Jamie în Australia este difuzat în premieră şi în exclusivitate la TVR 2 de vineri, 20 iunie, de la ora 22.30. Cei care vor pierde episodul de vineri seara îl vor putea urmări în reluare duminica de la ora 15.30. Spre deosebire de Jamie, care se află în Australia, Motocicliştii pofticioşi – Simon şi David – vor porni la drum în 21 iunie, la ora 15.25 prin diverse ţări pentru a descoperi cele mai apetisante reţete specifice.

Până atunci, luni, 16 iunie, la TVR 2 debutează un tronson dedicat celor care nu şi-au planificat încă vacanţa. Este vorba de emisiunea Bazar, prezentată de Răzvan Marc, ce va fi difuzată în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 20.00. Emisiunea va aduce informaţii utile din cele mai diverse locaţii de pe glob: ce este de văzut, cum puteţi călători inteligent şi cu bani puţini în ţări exotice şi nu numai.

În grila de vară, TVR 2 a pregătit telespectatorilor câteva seriale şi sezoane noi pentru toate gusturile: Lege şi ordine (sezonul 9, de luni până vineri, de la ora 20.30), Profii (în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 21.00), Crime imperfecte (în fiecare sâmbătă de la 22.30).

Din programul acestei veri nu vor lipsi concertele, festivalurile, evenimentele speciale. Unul dintre ele este Liberty Parade, eveniment ce va fi reflectat pe larg în exclusivitate la TVR 2. În plus, o nouă emisiune-surpriză de divertisment, jocuri şi concursuri ce va fi transmisă în fiecare seară, de luni până vineri, în direct de pe litoral: Vara la mare.

Grila estivală este completată de un pachet grafic on-air adaptat sezonului, prin includerea unor elemente 3D inedite, în spiritul TVR 2, pachet care va debuta tot din 16 iunie.

Bucuresti, 15.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *