free download 78 travel guides written by experts

Scala JWT creeaza campania de lansare gama Jacobs 3 in 1

Incepand cu primavara aceasta, iti poti alege varianta Jacobs 3 in 1 preferata. Kraft a lansat pe piata, alaturi de Jacobs 3 in 1 Classic, doua noi sortimente: Jacobs 3 in 1 Latte cu gust fin si Jacobs 3 in 1 Intense cu gust puternic de cafea.
   
Campania de lansare a fost conceputa si realizata de agentia Scala JWT. Conceptul creativ se regaseste, pe scurt, in headline:  “Incearca-le pe toate! Alege-l pe al tau!” “Jacobs 3 in 1 este o cafea pentru tineri. Prin spotul “Campus” si outdoor-ul aferent am cautat sa surprindem o atmosfera tinereasca si cat mai degajata, intr-un spatiu prietenos cu personaje simpatice, in care target-ul nostru sa se regaseasca foarte usor. Cu ajutorul lui Marlon Griffin am reusit sa cream aceasta atmosfera vesela si prietenoasa. Personajele sunt empatice, decorul a fost exact ce ne-am dorit si muzica a completat totul perfect.” spune Andreea Dragomir, copywriter Scala JWT.
    

“Conceptul creativ al intregii campanii se bazeaza pe un fapt cat se poate de real. Chiar daca  formeaza o gasca, fiecare dintre acesti tineri din target-ul nostru este unic in felul sau. Deci au gusturi diferite. Asa au luat nastere personajele noastre: Ana, tipa studioasa care prefera gustul fin al noului Jacobs 3 in 1 Latte, Matei – gamer-ul grupului, aflat intr-o continua cautare de senzatii tari, caruia i se potriveste de minune Jacobs 3 in 1 Intense. Al treilea prieten este Andrei, tipul relaxat care asculta muzica din varful patului.Pentru el, un Jacobs 3 in 1 Classic, desigur”, adauga Nicoleta Dumitrescu, Assistant Brand Manager Kraft Romania.
   
Campania cuprinde, pe langa componenta ATL (spot, outdoor), diverse actiuni BTL de sampling in campusuri, dar si o importanta parte de Internet.
   
La realizarea si implementarea acestei campanii au contribuit: Mihai Cojocaru (Group Creative Director), Virgiliu Andone (Head of Art), Andreea Dragomir (Copywriter), Mihaela Barsan (Account Director), Angela Teodorescu (Account Manager) – din partea Scala JWT si Simona Potecu (Marketing Manager), Andreea Obilisteanu (Brand Manager), Nicoleta Dumitrescu  (Assistant Brand Manager)– din partea Kraft Romania.

Bucuresti, 15.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *