free download 78 travel guides written by experts

IMAGE si L’Oreal celebreaza 100 de ani de frumusete

L’Oréal România a ales agenţia de relaţii publice IMAGE pentru gestionarea comunicării corporate la împlinirea a 100 de ani de existenţă a companiei-mamă. IMAGE furnizează companiei L’Oréal România servicii de media relations, comunicare internă, organizare de evenimente şi suport pentru dezvoltarea unui proiect de CSR.

„Centenarul L’Oréal reprezintă pentru noi un moment extraordinar, având în vedere că puţine companii sărbătoresc 100 de ani, dar şi o ocazie de a reafirma şi de a comunica  angajamentele asumate de compania noastra de-a lungul timpului. Prin urmare, proiectele planificate cu această ocazie au o importanţă pe măsura evenimentului şi sunt deosebit de complexe întrunind activităţi pentru presă, pentru angajaţii companiei, cât şi un program amplu de responsabilitate socială dedicat studenţilor. Cei 14 ani de experienţă şi profesionalismul desăvârşit au recomandat IMAGE în calitate de partener de încredere în conceperea şi implementarea strategiei de comunicare a Centenarului L’Oréal.”, a declarat Dana Dobrescu, Corporate Communication Manager L’Oréal România.

„L’Oréal este cel mai rezonant nume din industria mondială a cosmeticelor, fiind lider pe această piaţă. Este o onoare pentru noi să le fim alături cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existenţă”, a declarat Alexandru Păiuş, Senior Partner IMAGE.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *