free download 78 travel guides written by experts

CoSoSys lanseaza primul serviciu de securitate a datelor si a dispozitivelor portabile din lume

Soluţia de primă clasă pentru securitatea dispozitivelor de stocare portabile şi prevenirea pierderilor de date, Endpoint Protector 2009, este oferită acum în model SaaS

CoSoSys, producătorul celor mai inovatoare şi eficiente aplicaţii pentru dispozitivele de stocare portabile şi securitatea porturilor, anunţă lansarea sub formă de serviciu de securitate (Software as a Service – SaaS) a soluţiei sale de prevenire a pierderilor de date şi de control al dispozitivelor de stocare portabile, Endpoint Protector 2009, prima aplicaţie de acest tip oferită ca serviciu în întreaga lume. Noul serviciu, My Endpoint Protector, a fost creat pentru a preveni eficient vulnerabilităţile interne şi externe generate de portabilitatea şi mobilitatea maximă a mediului de afaceri de astăzi, fără a îngreuna activităţile companiilor cu sarcini dificile legate de implementarea şi mentenanţa unei soluţii complexe de securitate.

În ultimii ani, firmele din întreaga lume s-au confruntat cu un număr tot mai mare de breşe de securitate voite sau generate de erori umane. Acestea au dus la pierderi sau furturi de date care au cauzat pagube semnificative de bani, reducerea numărului de clienţi, diminuarea încrederii în marcă şi a reputaţiei companiei. Gadget-urile şi dispozitivele portabile care le ajută să îşi mărească productivitatea încorporează de asemenea riscuri serioase de securitate care trebuie administrate corespunzător, astfel încât să poată reprezenta în continuare un avantaj în afaceri.

Prima soluţie din lume pentru controlul dispozitivelor portabile şi prevenirea pierderilor de date oferită ca serviciu, My Endpoint Protector, le permite companiilor de toate mărimile, de la microintreprinderi la IMM-uri şi corporaţii, să-si administreze în numai câteva minute toate dispozitivele din retelele de calculatoare printr-o interfaţă unică. Firmele pot astfel minimiza ameninţările interne, pot reduce riscul scurgerilor de date şi controla dispozitivele conectate la calculator. Ele pot de asemenea monitoriza în detaliu toate transferurile de date din şi către reţelele securizate, precum şi să impună criptarea datelor aflate în tranzit pe dispozitivele portabile.

„Foarte multe companii ştiu deja că este absolut necesar să implementeze o soluţie adecvată pentru a proteja datele confidenţiale proprii şi pe cele ale clienţilor, dar nevoia de a avea personal dedicat instalării, implementării şi administrării unei aplicaţii software complexe le încetineşte decizia de a acţiona. My Endpoint Protector le garantează chiar şi celor mai mici companii accesul la o soluţie de nivel înalt, creată pentru marile corporaţii, ajutându-le în acelaşi timp să-şi minimizeze cheltuielile. Având la îndemână o soluţie unică pentru prevenirea pierderilor de date şi securitatea porturilor ce poate fi utilizată imediat, firmele nu mai sunt nevoite să evalueze costurile de implementare şi să găsească specialiştii care să preia sarcinile suplimentare, ” a declarat Roman Foeckl, director general al CoSoSys.

My Endpoint Protector le permite firmelor să economisească timp şi bani, deoarece funcţionează de pe orice computer ce dispune de o conexiune la internet, nu necesită instalarea unui server, achiziţionarea de hardware sau a unor licenţe software, ori mentenanţă permanentă din partea departamentelor IT. Noul serviciu este disponibil oricând, tarifele începând de la 5 euro pentru un PC pe luna (în cazul abonametului pe 2 ani pentru 10 calculatoare). My Endpoint Protector poate fi testat gratuit timp de 10 zile de pe 3 calculatoare accesând //my.endpointprotector.com.

Bucuresti, 24.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *