Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Hora pe “Trandafir de la Moldova” la auditiile X Factor Iasi

Astăzi, dis-de-dimineaţă, Moldova s-a pus pe joc şi cântec la audiţiile X Factor de la Iaşi! Puţin după ora de start a audiţiilor, un grup de doamne nerăbdătoare nu au mai aşteptat să se prezinte în faţa comisiei şi au şi încins o horă ca la carte! S-au prins de mână şi dă-i din suflet un “Trandafir de la Moldova” să răsune tot Iaşiul! Cu greu le-ar fi putut cineva rezista, aşa că mai mulţi candidaţi ieşeni la X Factor s-au prins alături de ele în horă. Voce, carismă, show, emoţie, doamnele par să cunoască tainele factorului X, însă vor reuşi să fie suficient de convingătoare pentru a face următorul pas în cadrul supershowului?

Îmbrăcate în costume populare şi foarte atente la imagine, ca orice artist, doamnele s-au sfătuit îndelung cu privire la prestaţia lor înainte de a intra la audiţii. Îşi doresc mult să impresioneze şi nimic nu pare să le stea în cale pentru a-şi împlini visul. Deşi deschise la conversaţie, doamnele nu au vrut să dezvăluie cum va arăta momentul lor, fiind superstiţioase şi dorind să păstreze surpriza pentru comisie.

Toţi cei care cred că au factorul X sunt aşteptaţi în continuare la întâlnirea cu Răzvan şi Dani la Palas Iaşi, în Piaţa Ştefan cel Mare. Audiţiile X Factor Iaşi, realizate cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Judeţean Iaşi, au adunat încă de dimineaţă foarte mulţi candidaţi, iar numărul lor creşte cu fiecare oră, mai ales că Moldova are o reputaţie deosebită de păstrat. Anul trecut, o ţară întreagă s-a bucurat când Andrei Leonte, tânărul venit din Moldova, urca pe scena X Factor pentru a primi fabulosul premiu de 200.000 de euro!

Iaşiul este penultimul oraş în care echipa Antenei 1 cauta factorul X. Prima faza a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: //www.facebook.com/xfactor.romania.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *