Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Mercury360 gestioneaza campaniile CRM ale Provident Financial Romania

Mercury360 este agenţia care va planifica şi implementa campaniile promoţionale şi acţiunile de CRM ale companiei Provident Financial România. Mercury360 a fost selectată în urma unei licitaţii organizate în lunile martie si aprilie, la care au participat 6 agenţii.

Printre serviciile oferite de Mercury360 se numără acţiuni de BTL, direct mailing, promoţii, precum şi programe de fidelizare a clienţilor şi agenţilor Provident.

“Mercury360 a venit cu o abordare diferită şi o strategie adaptată celor mai noi trenduri care răspunde dorinţei noastre de a fi cât mai aproape de clienţi. Echipa Mercury360 a înţeles foarte bine ce înseamnă Provident, relaţia privilegiată pe care o avem cu fiecare dintre clienţi prin intermediul agenţilor şi a venit cu o propunere creativă pe succesul căreia contăm. In plus experienta pe care echipa Mercury o are in ceea ce inseamna BTL, CRM si direct mailing a constituit un atu in alegerea lor ca partneri”, declară Lorand Papp, Director Marketing Provident Financial Romania.

”Ne bucurăm să ne consolidăm expertiza într-un domeniu atât de provocator cum este cel financiar. Credem că unul din principalele atuuri ale Mercury360 este înțelegerea în profunzime și capacitatea de adaptare rapidă la nevoile de business ale clienților noștri. Iar acest lucru l-am demonstrat dezvoltând deja o campanie promoțională pentru clienții, agenții și forța de vânzări Provident. Relația pe care Provident o are cu consumatorii săi și maniera foarte personalizată în care o gestionează reprezintă o direcție importantă, o provocare și, în același timp, un element motivațional pentru Mercury360”, spune Monica Tănăsoiu, Client Service Director Mercury360.

Bucuresti, 27.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *