free download 78 travel guides written by experts

Homedirect- parteneriat strategic cu Burda Romania

Homedirect anunta un parteneriat strategic cu Burda Romania. Homedirect.ro isi optimizeaza continutul editorial.

Homedirect.ro, cel mai cuprinzator portal de imobiliare din Romania, anunta parteneriatul strategic cu  Burda Romania, unul dintre liderii pietei de publishing din Romania. Burda Romania va oferi continut editorial site-ului homedirect.ro, prin postarea de materiale informative cuprinzand noutati si idei despre cum sa renovezi locuinta, cum sa redecorezi casa sau gradina si multe altele. Acest continut editorial imbunatatit al homedirect.ro va ajuta cu siguranta vizitatorii site-ului sa faca alegeri mai bune privind propria locuinta, in perfecta concordanta cu necesitatile lor reale.

Auke Douwe Veenstra, Managing Director Homedirect: “ Suntem foarte bucurosi ca am gasit pentru homedirect.ro un partener atat de puternic in Romania, tocmai in aceste vremuri dificile in care romanii sunt in cautare de transparenta si informatie valida despre cum sa isi rezolve problemele legate de locuinta. De exemplu, oamenii vor sa afle care sunt preturile unor apartamente si case noi. Si daca nu isi permit sa cumpere o casa noua, sunt in cautare de idei si solutii pentru a-si renova caminul. Burda ne va furniza informatii de ultima ora cu privire la tot ce este nou si la moda in acest domeniu, precum si sfaturi practice despre renovare si redecorare. Prin urmare, suntem foarte multumiti sa fim acum parteneri cu un lider de pe piata media din Romania.”

Michael Schroeder, Director General, Burda Romania: „Intr-o perioada a bugetelor restranse este cu siguranta important sa ne dezvoltam activitatea cu parteneri strategici. Speram ca prin colaborarea cu homedirect.ro, sa dezvoltam in continuare prezenta noastra pe internet si sa oferim ce cunoastem noi mai bine: continut editorial de calitate! Sunt sigur ca acest parteneriat ne va permite de asemenea sa deschidem noi posibilitati de castig.”

Homedirect.ro este o noua platforma rezidentiala si de imobiliare, unica in Romania, care foloseste o tehnologie speciala de cautare pentru a pune la dispozitia vizitatorilor cea mai mare baza de date de anunturi imobiliare din tara, respectiv peste 276 000 de oferte imobiliare. In plus, homedirect.ro le ofera acestora sfaturi utile pentru cumpararea sau vanzarea unei case, consultanta pentru gasirea celor mai bune solutii de finantare sau de asigurare, idei creative si sfaturi pentru renovarea si redecorarea locuintei, precum si informatii practice despre mutarea intr-o noua casa.

Burda este un brand de renume in lumea mass-media. Istoria sa incepe cu succesul fulminant al revistei Burda Moden in Germania anilor ’50. Infiintarea editurii cu acelasi nume a contribuit decisiv la inflorirea economica a Germaniei devastate de consecintele razboiului. Astazi, Burda este o editura ale carei reviste apar din occident pana in sud-estul Europei. Este editura care a crezut in est la fel de mult ca si in vest si care a impus o traditie pe piata revistelor: calitate si respect pentru cititori!

Burda Romania este prezenta pe piata din 1999. In ultimii trei ani, Burda Romania a implementat un ambitios proiect de extindere a domeniului editorial, preluand o companie de succes, Casa Lux si titluri cu traditie pe piata revistelor auto (Autoshow). In momentul actual Burda tipareste 19 reviste periodice de succes printre care: Burda, Ioana, Casa Lux, Men’s Health, Autoshow, Cool Girl, Practic in bucatarie. In prezent Burda Romania se gaseste in plin proces de consolidare a titlurilor sale pe piata revistelor din Romania, neignorand viitoare oportunitati de dezvoltare si crestere a numarului de reviste din portofoliu.

Bucuresti, 06.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *