free download 78 travel guides written by experts

Sangele florilor

Anita Amirrezvani
Editura Leda

O munca indelungata: noua ani. Atat i-a luat Anitei Amirrezvani – o jurnalista nascuta in Iran si ajunsa in California – sa desavarseasca romanul Sangele florilor.

Prologul anunta deja o poveste captivanta: despre o fata si viata ei, despre o persoana care vrea sa spuna tot adevarul – "sa tradez un om pe care-l iubeam si sa abandonez pe cineva care tinea la mine, desi nu indeajuns; ca as putea ajunge sa ma razvratesc impotriva propriului meu sange; sau aproape s-o omor pe cea care ma iubea cel mai mult." (p.10).

Spune multe acest inceput si totusi nu dezvaluie aproape nimic din intreaga panza de aventuri si personaje imaginate de autoare. O scriitura atenta, o poveste fascinanta despre o persoana care incearca sa ajunga undeva si sa fie pe propriile-i picioare – fapt ce trebuie conectat cu tara in care are loc actiunea si conditiile de acolo. Situatiile sunt parca reale, romanul atrage si cititorul abia asteapta sa vada cum se termina aventura personajului principal si a celorlalte din carte.

Va invitam sa cititi acest roman si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la el pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *