free download 78 travel guides written by experts

Holsten Weizen, spiritul autentic al berii germane

În luna octombrie a acestui an, URBB aduce pe piaţa din România Holsten Weizen (Nefiltrată) într-un ambalaj nou, la sticlă de 0.5 L. Disponibilă până în prezent doar în varianta draft, în locaţiile speciale URBB, Holsten Weizen va fi, începând cu această lună, mult mai aproape de consumatorii care apreciază gustul special al unei beri nefiltrate.

Germania, ţara de origine a mai bine de 300 de specialităţi de bere, este în acelaşi timp locul de naştere al berii Holsten Weizen. Fiind preferata bavarezilor de secole, aceasta a fost realizată respectând „Legea Purităţii Germane” care, încă de la 1516, instituia ca unul dintre principiile de bază a realizării berii nefiltrate trebuie să fie conţinutul de minim 50% malţ din grâu. Holsten Weizen respectă întocmai vechile principii de fabricare a berii şi, de aceea, se adresează cunoscătorilor, consumatorilor care apreciază un gust uşor diferit.

Doron Zilberstein„Succesul de care s-a bucurat Holsten Weizen în locaţiile noastre speciale ne-a determinat să aducem acest brand mai aproape de consumatori şi să îl lansăm în varianta la sticlă de 0.5 L.

Din punctul nostru de vedere, produsul va avea succes la consumatorii care preferă să experimenteze diferite tipuri de bere, la cei care caută gusturi şi arome noi, cei care sunt interesaţi de reţete cu tradiţie” a declarat Doron Zilberstein, VicePreşedinte Marketing URBB.

Realizată după o veche reţetă bavareză, Holsten Weizen reprezintă un adevărat punct de referinţă în ceea ce priveşte berile nefiltrate autentice. Cu un conţinut de alcool de 5,4 %, noul produs vine în întâmpinarea acelor consumatori care doresc să încerce întotdeauna ceva nou, care apreciază inovaţia şi, evident, gustul special al unei beri nefiltrate. Amestecul atent selecţionat de grâu de origine germană îi asigură acesteia un gust fin, uşor fructat şi un nivel ridicat de carbonatare.

Holsten a fost produsă pentru prima dată în Hamburg – Germania, în 1879. Numele acesteia provine de la denumirea unui trib germanic, Holsten, care a locuit în partea sudică a Germaniei în secolul al XII-lea. Holsten Weizen va fi disponibilă în magazine şi în locaţiile URBB din ţară în ambalaj de tip sticlă (0.5 L) începând cu luna octombrie.

URBB, compania in portofoliul careia se afla berea Holsten in Romania, este unul dintre cei mai mari producatori de bauturi de pe piata locala, fiind prezent atat pe piata berii, cat si pe cea a bauturilor racoritoare si a apelor minerale. Portofoliul companiei cuprinde exclusiv marci premium: Tuborg, Holsten, Carlsberg, Skol, Guinness, Kilkenny, Granini si Bilbor.

Bucuresti, 18.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *