free download 78 travel guides written by experts

Germanwings, in ritmuri de jazz la Berlin

De 40 de ani Festivalul de Jazz transformă capitala Germaniei într-un loc grandios de întâlnire pentru muzicienii de jazz din toate colturile lumii, dar şi pentru iubitorii acestui stil de muzică. Germanwings te trimite la ediţia din 2011 a festivalului, care are loc în Berlin, în perioada 2-6 noiembrie.

În cadrul ediţiei din acest an atenţia festivalului este îndreptată spre muzica jazz din Polonia, ca parte din spectacolul „Side by Side. Polonia şi Germania – 1.000 de ani de artă si istorie.” Cunoscuţii interpreţi Leszek Możdżer, Adam Pierończyk, trupa Oleś Brothers şi iconicul Tomasz Stańko plătesc tribut moştenirii pianistului şi compozitorului Krzysztof Komeda, compozitorul “de casă” al lui Roman Polanski, de asemenea sursa de inspiraţie pentru scena jazz-ului polonez.

Pe lângă artişti polonezi, vor fi prezenţi la festival muzicieni importanţi din diferite ţări, precum Franţa, Grecia, America şi Scandinavia, care vor delecta atmosfera participanţilor la evenimentul muzical.

Festivalul de Jazz din Berlin este unul din cele mai prestigioase evenimente de muzică din Europa, prima ediţie a acestuia având loc în 1964. JazzFest va oferi şi în acest an momente unice, în care iubitorii de jazz îi vor asculta pe artiştii preferaţi, dar vor avea şi bucuria descoperirii a noi talente în lumea jazz-ului.

Zboară alături de Germanwings la Festivalul de Jazz din Berlin, unde nume sonore ale artiştilor de jazz din întreaga lume vor anima atmosfera, în cadrul unui program cu adevarat seducător.

Bucuresti, 18.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *