free download 78 travel guides written by experts

Cele mai frumoase filme din colectia Danielle Steel vin la Romantica

Postul Romantica va difuza, începând din 5 septembrie, 15 filme din colecţia Danielle Steel – ecranizări ale celor mai cunoscute romane ale celebrei autoare americane. Astfel, în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, va fi difuzat câte un film din această colecţie.  

Ecranizările beneficiază şi de aportul unor  mari actori, recompensaţi de-a lungul carierei cu premii Oscar, Globul de Aur, Palme d`Or, Emmy sau MTV Movie Awards, printre aceştia enumerându-i pe Ben Affleck, Robert Urich, Patrick Duffy, Christopher Plummer, Hayden Christensen, Jaclyn Smith, Alexandra Paul, Jennie Garth, Lindsay Wagner. 

Danielle Steel este una din cele mai bine vândute autoare a tuturor timpurilor. Cărţile sale s-au vândut în peste 600 de milioane de exemplare în întreaga lume. Ea este autoarea unui record înscris în Guiness Book, reuşind să rămână în topul celor mai bine vânduţi autori întocmit de New York Times pentru 390 de săptămâni consecutive, aproximativ şapte ani şi jumătate. Valoarea averii sale este estimată la circa 380 de milioane de lire sterline. 

Cu toate acestea prolifica autoare nu a avut deloc o viaţă lipsită de griji. Multe dintre încercările la care a fost supusă de-a lungul vieţii s-au regăsit şi în romanele sale. S-a căsătorit de 5 ori şi a divorţat de tot atâtea ori, în prezent fiind singură. Are 9 copii, din care 2 vitregi. În 1997, unul dintre fii săi, Nick s-a sinucis, ea dedicându-i următoarea sa carte. Doi dintre soţii ei au avut grave probleme cu legea, unul dintre ei, Danny Zugelder aflându-se şi în prezent în închisoare fiind condamnat la 40 de ani de detenţie pentru tâlhărie şi viol. Cel de-al treilea soţ a fost condamnat pentru furt şi era dependent de heroină.  Danielle Steel a fost fascinată şi de viaţa celebrităţilor, în multe din cărţile sale putând observa acest aspect. Ea, însă,  a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, pentru a-şi proteja copiii. 

Romantica  oferă în fiecare zi  prin programele sale acea oază de linişte pe care telespectatoarele sale o caută printre grijile şi agitaţia vieţii. Din programul fiecărei seri nu lipsesc seriale îndrăgite ca Dr. Quinn sau Dallas dar şi o porţie dublă de filme, iar în weekend te poţi delecta cu seriale lifestyle, reality-show-uri  şi  emisiuni de divertisment pentru toate gusturile.

Bucuresti, 31.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *