free download 78 travel guides written by experts

Help Net sprijina financiar 5 studenti farmacisti

5 studenti ai Facultatii de Farmacie din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, aflati in anul 5 de studii, vor beneficia de Burse Private oferite de Help Net Farma, pe o perioada de 10 luni.

Help Net Farma va acorda 5 Burse Private destinate studentilor farmacisti aflati in ultimul an de studii: Costilov Cristina, Reitter Ana Maria, Diaconu Irina Gabriela, Costin Rodica, Tragaista Georgiana Raluca. Valoarea burselor se ridica la 16.500 RON si vor constitui un sprijin financiar acordat pe o perioada determinata, incepand cu 1 februarie si incheind cu octombrie 2006.

Cei 5 studenti au fost  selectati de catre reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, tinand cont de calitatile acestora, dedicarea, angajamentul si interesul aratate pentru domeniul de studiu, precum si de dificultatile financiare care pot impiedica sau ingreuna ultima etapa a procesului de formare si de pregatire universitara a viitorilor farmacisti.

Help Net Farma si Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” nu se afla la prima colaborare. In 2004 – 2005 au desfasurat impreuna campania „Sigur de drumul tau”, un program  cu o componenta de consiliere si una de sprijin financiar.  Prin campania “Sigur de drumul tau”, studentilor in ultimul an ai Facultatii de Farmacie li s-au comunicat informatii relevante referitoare la piata muncii in domeniul farmaceutic, li s-au facut recomandari de un real folos in orientarea in cariera si unui numar de trei studenti Help Net Farma le-a asigurat sprijin financiar timp de 6 luni, sub forma unor Burse Private.  

„Help Net este lantul de farmacii cu cel mai mare ritm de expansiune la ora actuala. Formarea si indrumarea viitorilor farmacisti reprezinta pentru noi o inalta indatorire morala, atat fata de aceasta nobila profesiune cat si fata de clientii tuturor farmaciilor din Romania. Valorile în care noi credem sunt profesionalismul în consilierea pacientilor, implicarea sociala si spiritul de echipa, valori care ar trebui sa reprezinte un standard pentru intreaga industrie farmaceutica”, subliniaza Isabelle Iacob, director general Help Net Farma.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *