free download 78 travel guides written by experts

Premiera Medicover cu IPIX

Pentru prima dată în România te poţi plimba liber printr-o clinică medicală pentru a te asigura că ea corespunde aşteptărilor tale. Poţi deschide uşa fiecărui cabinet medical în parte, poţi trece printre pacienţi şi doctori… fără să fii văzut şi fără să deranjezi pe nimeni. Şi toate astea fără nici măcar să părăseşti propriul fotoliu.

Noul kit de vinzari al companiei Medicover utilizeaza revolutionara tehnologie IPIX pentru a oferi o vizita virtuala in clinicile sale medicale: via website sau cd-rom. Medicover isi propune ca prin utilizarea imaginilor IPIX la 360×360 de grade realizate de IPIX Romania sa scurteze perioada luarii deciziei de catre potentialii clienti si sa adauge o valenta de tangibilitate serviciilor sale medicale.

“Fiind lideri pe domeniul nostru de activitate suntem stimulaţi permanent să fim cu un pas înaintea companiilor din acelaşi segment atît la nivel de servicii, dar şi ca imagine.
Astfel, la inceputul acestui an am ieşit pe piaţă cu un nou kit de sales care are la bază conceptul ‘Medicover. Medicul tău personal’. Acest kit de sales este îmbogăţit cu noi instrumente de marketing cum este turul virtual IPIX al centrelor Medicover. Forţa de vînzări poate aduce acum facilităţile clinicilor noastre mai aproape de managerul companiei prospectate care poate lua mult mai rapid o decizie’  a declarat Gabriel Ionescu, Director General Medicover.

“Imaginile la 360×360 de grade realizate de IPIX Romania constituie mijlocul ideal de a comunica deschidere si transparenta. Iar Medicover a stiut sa exploateze foarte profitabil aceste caracteristici unice ale tehnologiei noastre prin noul sau kit de vinzari”
a declarat Gabriel Turicianu, General Manager al IPIX Romania.

Medicover, liderul pe piata de servicii medicale private, utilizeaza pentru noul kit de vinzari al companiei revolutionara tehnologie de la IPIX Romania.

Medicover este o companie internationala de asistenta medicala ce are ca scop principal acordarea de servicii medicale de calitate, in principal pe baza de abonament. Acestea acopera 35 de specialitati medicale si 10 tipuri de explorari functionale, iar lista analizelor de laborator se ridica la peste 250 de teste. Primul centru a fost deschis in 1995 in Polonia, dupa care a urmat extinderea si in alte tari precum Ungaria, Romania, Estonia si Cehia. La nivelul Europei Centrale si de Est compania ocupa pozitia de lider pe piata serviciilor medicale private avand peste 35 de centre medicale proprii si peste 130.000 de abonati. Medicover este o companie publica pe actiuni cotata la bursa din Stockholm.

IPIX Romania este reprezentanta IPIX Corporation, liderului mondial in imagine la 360 de grad. IPIX România furnizează soluţii de creştere a vînzărilor pentru hoteluri, pensiuni, companii imobiliare, medicale, firme de construcţii / arhitectură, instituţii de educaţie, muzee, dealeri auto, studiouri şi altele. Compania noastră creează imagini interactive la 360ºx360º cu ajutorul tehnologiei IPIX în locaţiile clienţilor, pe care le interconectează şi le afişează sub formă de tur virtual pe website, cd-rom şi broşură e-mail.

IPIX Corporation este o corporaţie publică americană, listată la Bursa din New York (Nasdaq: IPIX). IPIX Corporation este liderul mondial în imagine la 360º cu 16 patente tehnologice înregistrate în domeniu. Corporaţia are sediul central în Washington DC, SUA
{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *