free download 78 travel guides written by experts

Heidi lanseaza Gourmette – o experienta senzoriala complete

Pentru iubitorii de ciocolată rafinată

Concept inovator pe piaţa de ciocolată din România, gama Gourmette de la Heidi propune combinaţii uimitoare de ingrediente care nu sunt amestecate în ciocolată, ci presărate cu grijă deasupra ei. Fereastra transparentă a ambalajului elegant oferă o idee despre surprizele dulci care aşteaptă degustarea.

O nebunie de gusturi şi arome!

• Vezi: prin fereastra decupată a ambalajului vezi ingredientele pe care Heidi le-a selecţionat cu grijă şi le-a presărat atent peste tableta mirific de fină de ciocolată cu lapte sau albă.

" Simţi: Sub degetele tale fiecare pătrăţică are deja gust. Încă de la suprafaţă, portocala confiată, cireşele sau stafidele au gustul copt al vacanţei, alunele, migdalele, cafeaua, boabele de cacao şi seminţele de dovleac sunt crocante şi bogate, iar ciocolata ce stă cuminte sub ele este cu lapte sau albă.

" Miroşi: Fiecare dintre “vedetele” Gourmette, fie ca e vorba de portocală, de cireşe sau de migdalele caramelizate, îşi pastrează aroma unică. Nefiind înglobate în ciocolată, experienţa olfactivă este puternică şi persistentă.

" Gusti: Experienţa cu care deguşti ciocolata este completă…Papilele gustative îţi vor fi răsfăţate cu gustul acrişor al cireşelor sau cu aroma amăruie a boabelor de cafea. Ciocolata este dirijorul perfect al acestei simfonii a senzaţiilor. Nu este o simplă ciocolată cu….ceva, este “ceva special” cu ciocolată.

Despre Heidi Chocolat

Companie producătoare de ciocolată premium, Heidi Chocolat este parte a grupului elvetian Confisseur Laederach. Fondat in 1962 ca o afacere de familie, Laederach a cunoscut un succes constant, produsele sale, ingenioase si atent meşteşugite de către maeştrii cofetari, fiind preferate de consumatorii de ciocolată fină din întreaga lume. În 1994, Laederach a investit în construcţia unei fabrici de ciocolata în România, aici unde urma să se nască brandul Heidi.

În prezent Heidi Chocolat este un jucător important pe piaţa ciocolatei premium în România, având peste 300 de angajaţi, un portofoliu bogat de produse, de la tablete, praline, batoane până la figurine de ciocolată pictate manual. Succesul Heidi a depăşit deja graniţele ţării noastre, ciocolata fiind exportată în aproape 30 de ţări, pe 6 continente.

Bucuresti, 31.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *