free download 78 travel guides written by experts

HBO COMEDY – decembrie 2011

PREMIERE FILME

CATS & DOGS: THE REVENGE OF KITTY GALORE
Câini şi pisici: Răzbunarea lui Kitty Galore
7, 25
Comedie, SUA, 2010
R: Brad Peyton
D: Chris O’Donnell, Jack Mcbrayer, Fred Armisen

Kitty Galore, o felină malefică și perfidă, a pus la cale un plan diabolic de a-și distruge atât inamicii canini, cât și semenii. Confruntaţi cu această ameninţare, câinii și pisicile sunt forţaţi să se unească într-o alianţă fără precedent.

O felină nebună își ascute ghearele, hotărâtă să adauge un nou capitol în bătălia eternă dintre câini și pisici. Kitty Galore, un fost agent de elită pentru organizaţia de spionaj MIAU, a turbat. În 48 de ore, ea plănuiește să declanșeze un dispozitiv diabolic construit nu numai să-i înfrângă pe inamicii ei canini, dar să le nimicească și pe fostele ei colege pisici. Astfel, ea urmărește să cucereasă lumea. Confruntaţi cu o ameninţare imediată și fără precedent, câiini și pisicile vor fi forţaţi să facă, pentru prima dată în istorie, o alianţă neobișnuită pentru a se salva – atât pe ei, cît și pe iubiţii lor stăpâni umani – de la o cat-astrofă globală.

CHEATS
Arta copiatului
19, 31
Comedie, SUA, 2002
R: Andrew Gurland
D: Trevor Fehrman, Elden Henson, Matthew Lawrence, Martin Starr, Maggie Lawson

Patru prieteni mint, fură și înșeală pe toată durata liceului ca să protesteze împotriva a ceea ce ei cred a fi un sistem educaţional corupt. Pentru ei, înșelăciunea devine un soi de eliberare și de răzbunare împotriva tiraniei academice.

În timp ce alţii copii studiază ore în șir ca să se facă remarcaţi în faţa profesorilor și ca să aibă o medie cât mai mare, “Frumușelul” Davis consideră liceul nimic altceva decât un sistem de control asupra minţii sale. De aceea, el și cei trei prieteni ai săi (Sammy, Victor și genialul Applebee) au făcut echipă și au găsit modalităţi să trișeze la toate testele pe care le-au dat în timpul școlii. Totul le-a mers ca pe roate până când au intrat în ultimul an de liceu și Mrs. Stark, directorul școlii, a ridicat miza. Stark îi ameninţă că dacă vor fi prinși că înșeală din nou, le va face dosar și le va compromite șansele de-a intra la colegiu. Dar poate oare “Frumușelul” să-și convingă amicii să pună la cale o ultimă mare înșelătorie și să-l păcălească atât pe Stark cât și sistemul, chiar dacă acest lucru ar însemna distrugera prieteniei lor?

CHRISTMAS WITH THE KRANKS
Crăciunul cu familia Krank
17, 27, 28
Comedie, SUA, 2004
R: Joe Roth
D: Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd, Erik Per Sullivan, Cheech Marin

Luther e contabil, Nora e nevasta sa, iar Blair fiica proaspăt înrolată în trupele de pace detaşate în Peru. E vremea Crăciunului, e vremea cumpărăturilor, e vremea petrecerii. Feriţi-vă!

În momentul in care singura lor fiica, Blair părăsește căminul familial, Luther și Nora Krank (Tim Allen și Jamie Lee Curtis) decid să plece într-o croazieră pentru a depăși mai ușor acest moment. Dar decizia lor de a boicota tradiţia declanșează un adevărat vacarm în vecini. Când Blair sună în Ajunul Craciunului pentru a anunţa că vrea să facă o vizită surpriză împreună cu logodnicul ei, familia Krank are 12 ore la dispoziţie pentru a face un miracol și a se aduna împreună cu vecinii pentru a sărbători mai mult ca niciodată!

COACH (2010)
Antrenorul
12, 24, 25
Comedie, SUA, 2010
R: Will Frears
D: Hugh Dancy, Liane Balaban, Mamie Gummer, David Zayas, Gillian Jacobs

Un playboy de bani gata devine antrenorul echipei de tineret din vecini, după ce prietena sa manechin îi da papucii şi foştii amici de pahar decid să se maturizeze.

Atunci când vine vorba de motivaţii, Nick (Hugh Dancy) stă foarte prost: nu are niciuna. Se mulţumeşte doar să vadă cum viaţa-i defilează prin faţa ochilor, în timp ce se distrează cu prietenii. Dar acum, acest pierde-vară se luptă să se acomodeze cu faptul că toată lumea îl abandonează. Nick nu se pricepe deloc la antrenat, dar atunci când se iveşte oportunitatea de-a ghida o echipă locală de tinere talente, profită de ocazie. După ce se împrieteneşte rapid cu unul dintre elevii săi, trândavul trecut de prima tinereţe se îndrăgosteşte de Gabrielle, o tânară şi drăguţa doctoriţă care are foarte puţină răbdare pentru stilul său de viaţă iresponsabil. După o perioadă, lucrurile par a începe să meargă bine, dar atunci când fosta sa iubită se întoarce la el şi îl roagă să-l ierte, tot ce a clădit, începe să se destrame. Nick trebuie să găsească o modalitate de a-i arăta lui Gabrielle că s-a schimbat şi s-o convingă că e un bărbat care merită păstrat.

DINNER FOR SCHMUCKS
Cină pentru fraieri
8, 13, 17, 18
Comedie, SUA, 2010
R: Jay Roach

Există doar un singur lucru care îl împiedică pe Tim să ajungă într-un post de conducere la o mare corporaţie: trebuie să găsească musafirul perfect pe care să-l aducă la petrecerea lunară dată de şefului său, acolo unde campionul serii e încununat individul care vine însoţit de cel mai mare bufon.

Tim e un bărbat care aspiră la o funcţie mai mare şi care tocmai a primit prima sa invitaţie la aşa numita “cina pentru idioţi”, un eveniment lunar găzduit de şeful lui care promite promovări substanţiale celor care vin însoţiţi de cel mai mare bufon. Julie, logodnica lui Tim, găseşte respingător acest obicei, aşa că Tim hotărăşte să nu se ducă la cină. Însă îl întâlneşte pe Barry, un angajat de la fisc care îşi dedică timpul liber construind diorame elaborate cu şoareci împăiaţi, şi îşi dă seama rapid că el este exact idiotul pe care-l caută. Tim nu poate rata ocazia şi-l invită la cină pe Barry. Însă idiotul, chit că animat de cele mai bune intenţii, face numai pozne: compromite o afacere majoră, o readuce în peisaj pe Darla, fosta iubită sonată a lui Tim şi o împinge pe Julie în braţele unui alt bărbat.

DUPLICITY
Duplicitate
10, 13, 14, 23, 26
Thriller, SUA, 2009
R: Tony Gilroy
D: Julia Roberts, Clive Owen, Tom Wilkinson, Paul Giamatti, Dan Daily

Julia Roberts și Clive Owen sunt iubiţi și, în același timp, spioni corporatiști care, în echipă, escrochează mari companii rivale. Dar într-un joc corporatist în care toată lumea trădează, pot ei avea încredere unul în altul?

Ofiţerul CIA Claire Stenwick (Julia Roberts) și agentul MI6 Ray Koval (Clive Owen) au părăsit organizaţiile guvernamentale pentru a profita de pe urma unui război rece foarte bănos dintre două corporaţii rivale multinaţionale. Misiunea lor? Să pună mână pe formula unui produs care va aduce o avere uriașă acelei companii care-o va patenta prima. Pentru angajatorii lor – magnatul Howard Tully (Tom Wilkinson) și grobianul director executive Dick Garsik (Paul Giamatti) – nicio tactică nu e prea josnică. Atunci când miza crește, toată lumea încearcă să tragă în piept pe toată lumea și fiecare încearcă să se afle cu un pas în faţa celuilalt. Cuplul de escroci șarmanţi își vede planul pus în pericol de singurul lucru din care nu se pot sustrage printr-o înșelăciune: dragostea.

EASY A
Păcătoase
31
Comedie, SUA, 2010
R: Will Gluck
D: Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson

Liceeana Olive devine centrul bârfelor atunci când își minte cea mai bună prietenă c-ar fi avut aventură sexuală de weekend cu un student fictiv. Vorba zboară repede cum că Olive e promiscuă, însă ea e fericită că, în sfârșit, are parte de atenţie.

Olive e virgină și se simte anonimă în liceul unde învaţă. Atunci când Rhiannon, cea mai bună amică a sa, o invită să-și petreacă weekend-ul cu familia ei, Olive o minte și îi spune că are o întâlnire cu un student fictiv. După weekend, Rhiannon intră cu Olive în baia liceului și o întreabă cum a fost întâlnirea. Olive o minte din nou, spunându-i că și-a pierdut virginitatea. Un coleg de școală aude conversaţia și începe să împrăștie vestea despre promiscuitatea lui Olive. Fata devine, peste noapte, celebră. Olive îi mărturisește adevărul lui Brandon, un amic gay care e șicanat pentru orientarea sa sexuală și căruia îi sugerează să mintă, la rândul lui, că s-a culcat co fată. Brandon o roagă pe Olive să-l ajute și ea se preface că face sex cu el la o petrecere. Ceilalţi băieţi-paria ai liceului vor acum cu toţii s-o plătească pe Olive ca să-și îmbunătăţească imaginea și reputaţia fetei ajunge la un nivel deplorabil. Atunci când Olive pierde controlul asupra situaţiei, ea trebuie să ia urgent atitudine și s-o schimbe.

MARMADUKE
Marmaduke
19, 24
Comedie, SUA, 2010
R: Tom Dey
D: Lee Pace, Judy Greer, William H. Macy, Caroline Sunshine, Finley Jacobsen

Atunci când Marmaduke, un câine de talie foarte mare, se mută într-un nou cartier din Orange County, California, împreună cu familia sa, descoperă că nu-i foarte uşor să-şi facă prieteni cu patru picioare.

Marmaduke, cel mai îndrăgit câine din rasa Great Dane, face un salt din banda desenată care i-a adus faima (a apărut în 600 de ziare şi în peste 20 de ţări), la celebritatea de mare ecran. Acest câine de dimensiuni mari care nu prea reuşeşte să se integreze, îşi găseşte în sfârşit un loc în care e OK să iasă în evidenţă. Acum trăieşte în Orange County, California şi îşi ajută familia să se acomodeze la noul mediu. Însă el descoperă că, pentru un câine de 100 de kilograme, nu-i foarte uşor să-şi facă prieteni printre alte patrupede. Din fericire, îl are alături pe Carlos, prietenul său cel mai bun (un motan din rasa Albastru de Rusia), care-i ţine tot timpul spatele.

MY GIRLFRIEND’S BOYFRIEND (2010)
Prietenul prietenei mele
4, 23, 24
Comedie, SUA, 2010
R: Daryn Tufts
D: Alyssa Milano, Christopher Gorham, Michael Landes, Beau Bridges, Carol Kane

Jesse e o femeie inteligentă care nu a găsit încă barbatul potrivit – până în momentul în care îl întâlnește pe Ethan. El deschide un capitol nou, romantic, în viaţa ei… dar aduce cu sine și o uriașă complicaţie.

Jesse (Alyssa Milano) e o femeie plină de viaţă și inteligentă care încă îl caută pe Dl Perfect, până când îl întâlnește pe Ethan (Christopher Gorham), un scriitor împins la disperare de faptul că editorii i-au respins încă un roman. Lui Jesse, întâlnirea îi oferă mai mult decât șansa de a-i servi lui Ethan ca muză. Deschide și un nou capitol romantic în viaţa ei… numai că vine la pachet cu o complicaţie uriașă. La câteva momente după ce l-a întâlnit pe acest “Prinţ Fermecat”, Jesse îl întâlnește pe “Făt Frumos” – mai exact pe Troy (Michael Landes), un director de agenţie de publicitate de success, încrezător, care transformă fiecare clipă petrecută împreună în ceva elegant și romantic. Curând, Jess e îndrăgotită pâna peste cap de el și se confruntă cu paradoxul romantic absolut: ce face o fată care-l întâlnește pe Făt Frumos după ce l-a întâlnit pe Prinţul fermecat?

PIRATE RADIO (AKA. THE BOAT THAT ROCKED)
Piraţii rock-ului
9, 10, 20, 21, 26
Comedie, Marea Britanie, 2009
R: Richard Curtis
D: Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Rhys Ifans, Nick Frost, Kenneth Branagh

Povestea adevărată a unei găști de DJ rebeli care a cucerit Marea Britanie în anii ’60, difuzând muzica rock de pe o barcă aflată în larg, în afara legislaţiei britanice, și sfidând direct guvernul. Acest radio pirat a ajutat la popularizarea unei muzici care a definit o generaţie.

În 1996, BBC difuza doar două ore de muzică rock and roll în fiecare săptămână. Dar un radio pirat transmitea, din largul mării, 24 de ore din 24 rock. Şi mai mult de jumătate din populaţia Marii Britanii îi asculta pe piraţi în fiecare zi.

Recent exmatriculat de la școală, Carl este trimis de mama lui să-și viziteze nașul, pe Quentin, și să-și găsească o nouă direcţie în viaţă. Quentin e boss-ul lui Radio Rock, o staţie de radio pirat amplasată în mijlocul Mării Nordului și populată de o gașcă eclectică și amuzantă de DJ.

Radioul pirat intră în atenţia constipatului ministru Dormandy, care vrea să-i umiliească pe acești “infractori”. Într-o eră când mintea strâmtă a puterii sufoca tot ce aducea a exuberanţă tinerească, Dormandy profită de ocazie ca să înregistreze capital politic și impune o nouă lege care-i scoate pe piraţi în afara legii în speranţa ca acest lucru va pune capăt influenţei lor “demonice”. Rezultatul stârnește o furtună (literalmente). Când află că Radio Rock e în pericol, fanii săi devotaţi se strâng ca să-l apere. Multe lucruri au sfârșit dar, se știe, rock and roll-ul nu moare niciodată.

SON-IN-LAW
Un ginere de împrumut
1, 10, 19, 20
Comedie, SUA, 1993
R: Steve Rash
D: Pauly Shore, Carla Gugino, Lane Smith, Cindy Pickett, Mason Adams

O fată normală, din provincie, îl aduce acasă pentru Thanksgiving pe presupusul ei logodnic ca să-i cunoască pe parinţi. Aceștia, iniţial, nu sunt deloc impresionaţi de comportamentul său nonșalant. Curând, însă, îi cucerește iremediabil.

Toată tărășenia începe atunci când cuminţica Rebecca Warner vine la ferma familiei cu un musafir suspect – un student nebun, bizar, complet scandalos pe nume Crawl. Nu seamănă cu nimic din ce-au văzut părinţii ei vreodată, dar șocul lor iniţal nu se compară cu ceea ce simt atunci când Rebecca îi anunţă că ea și Crawl sunt logodiţi! Avându-l în rolul principal pe extravagantul comic Pauly hore, Son-in-law e o comedie hilară despre cel mai amuzant ginere pe care l-aţi cunoscut vreodată.

TANGLED (2010)
O poveste încâlcită
1, 9, 29
Animaţie, SUA, 2010
R: Nathan Greno, Byron Howard

Atunci când Flynn, un fermecător bandit, se refugiază într-un turn misterios, el e luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă și îndărătnică prizonieră, cu o cascadă de păr blond. Cuplul va avea parte de o escapadă hilară plină de aventură și umor.

Tangled e una dintre cele mai hilare și mai fermecătoare povești scrise vreodată. Atunci când banditul Flynn Rider, cel mai vânat om al ţinutului, dar și cel mai fermecător, se ascunde într-un turn misterios, el e luat ostatic de Rapunzel, o frumoasă adolescentă, cu o cascadă de păr magică. Strania fiinţă care-l ţine captiv pe Flynn caută o modalitate să iasă din turnul în care a fost închisă timp de ani de zile și ajunge la o înţelegere cu șarmantul hoţ. Cei doi pleacă într-o escapadă plină de acţiune împreună cu un cal cu fler de poliţist, un cameleon prea protector și o bandă de hoţi rufoși. Tangled e o poveste plină de aventură, inimă, umor și… păr. Foarte mult păr.

THE OTHER GUYS
Agenţii de rezervă
4, 5, 12, 13, 22, 23
Comedie, SUA, 2010
R: Adam Mckay
D: Will Ferrell, Mark Wahlberg, Eva Mendes, Michael Keaton, Dwayne Johnson

Doi detectivi rataţi din New York profită de oportunitatea de a deveni egalii poliţiştilor faimoşi pe care-i idolatrizează – doar că lucurile nu merg conform planurilor.

Detectivii newyorkezi Gamble şi Hoitz (Will Ferrell şi Mark Wahlberg) sunt condamnaţi la… o viaţă de birou. Se urăsc unul pe celălalt şi detestă monotonia slubjelor lor nesemnificative, mai ales că sunt forţaţi să trăiască în umbra a doi dintre cei mai mari şi mai tari poliţişti din oraş (Samuel L. Jackson şi Dwayne Johnson). Dar atunci când aceşti tipi duri refuză un caz, Gamble şi Hoitz văd în el o oportunitate. Acum, că au dat peste una dintre cele mai mari crime din ultima vreme, vor fi aceşti agenţi de rezervă în stare să rezolve cazul, fără să se omoare unul pe altul şi fără să distrugă întreg oraşul?

TIM BURTON’S THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS
Coşmar înainte de Crăciun
9
Animaţie, SUA, 1993
R: Henry Selick

Regele Dovleac al orașului Halloween l-a răpit pe Moș Crăciun și a pus stăpânire pe sărbătoarea Crăciunului! La ce se pot aștepta copiii, atunci când fantomele și strigoii încep să impartă cadouri?

Amplasat într-o lume în care fiecare mare sărbătoare are propriul său ţinut special, The Nightmare Before Christmas îl are în centru pe pasionalul și nefericitul Jack Skellington, mult iubitiul Rege Dovleac al orașului Halloween, cel care supraveghează creaţia tuturor deliciilor sinistre, a sperieturilor și a suprizelor fioroase pe care această sărbătoare le exportă în mod tradiţional în “lumea reală”. Plictisit de aceeași rutină anuală, Jack își găsește un nou scop în viaţă atunci când descoperă, din întâmplare, intrarea în orașul Crăciun și e vrăjit pe loc de culorile aprinse, de jucăriile vesele, de decoraţiunile și de spiritul cald pe care îl descoperă acolo. Se întoarce acasă obsedat să preia controlul Crăciunlui și își racolează oamenii loiali ca să-l ajute să-l înlocuiască pe Moș și să creeze o versiune “nouă și îmbunătăţită” a sărbătorii. Dar chiar și cele mai bune planuri o pot lua razna într-un fel cu totul și cu totul aiuritor. Un clasic al animaţiei, ieșit din imaginaţia nebună a lui Tim Burton.

TUMBLEWEEDS
În bătaia vântului
1, 2, 15, 18
Dramă, SUA, 1999
R: Gavin O’Connor
D: Janet Mcteer, Kimberly J. Brown, Jay O. Sanders, Gavin O’Connor, Michael J. Pollard

Mary Jo, un spirit liber, s-a măritat de patru ori. Acum se mută din Missouri la San Diego cu fiica ei de 12 ani în căutarea unei noi case, a unei noi iubiri şi a unei noi vieţi, într-o poveste irezistibilă despre legătura indisolubilă dintre mamă şi fiică.

Mary Jo Walker s-a căsătorit pentru prima dată la vârsta de 17 şi de atunci şi-a adaugat la palmares încă trei soţi şi alţi numeroşi iubiţi. De câte ori eşuează într-o relaţie, Mary Jo se mută, împreună cu fiica ei, Ava, în căutarea unei noi case, a unei noi dragoste şi a unei noi vieţi. Acum, după ultima despărţire cu năbădăi, Mary Jo şi Ava ajung într-o comunitate liniştită de lângă San Diego, California. Ava speră că, de data asta, ea şi mama ei vor reuşi să trăiască singure, fără prezenţa distructivă a unul alt iubit nepotrivit. Însă independenţa lor nu durează mult, pentru că Mary Jo se încurcă cu Jack Ranson, un şofer de tir pe care l-a întâlnit pe drum spre California.

VAMPIRES SUCK
Cineva m-a muşcat!
12, 13, 31
Comedie, SUA, 2010
R: Aaron Seltzer, Jason Friedberg
D: Jenn Proske, Matt Lanter, Diedrich Bader, Chris Riggi, Ken Jeong

Becca, o adolescentă normală, dar anxioasă, e nevoită să aleagă între doi băieţi cu puteri supranaturale. Dar, înainte de asta, Becca trebuie să-l domolească pe tatăl său dominator. Între timp, prietenii lui Becca au și ei propriile lor probleme romantice. Totul culminează la banchetul de absolvire a liceului.

În această parodie la filmele cu vampiri și adolescenţi, o fată e sfâșiată între atracţia pentru doi băieţi cu puteri supranaturale. În timp ce Becca se luptă să se înţeleagă cu tatăl ei dominator, doi rivali feroce se luptă să-i câștige inima. Dar Becca nu e singura elevă din liceu care are probleme cu băieţii; prietenii ei sunt cu toţii disperaţi să-și găsească o pereche pentru petrecerea de final de liceu și, pe măsură ce noaptea cea mare se apropie, tensiuniile în creștere scot la iveală partea animalică din toţi.

PREMIERE SERIALE

“Plictisit de moarte”

Șaradele scriitorului Jonathan Ames transformat peste noapte în detectiv particular continuă. Acum, el locuiește într-un apartament care îi permite să observe ceea ce se întâmplă în tot orașul. Cu această ocazie, el va fi șocat de descoperirile pe care le va face.

Aceast semi-autobiografic serial original HBO îl are în centrul său pe scriitorul Jonathan Ames (Jason Schwartzman), care, deși nu are licență, pretinde că este detectiv și chiar reușește să rezolve în maniera lui cazurile pentru care oamenii îl solicită. Din acest al treilea sezon, Jonathan se mută în cel mai înalt loc din Brooklyn, este vorba despre Williamsburgh Bank Tower. Tot acum, pentru eroul nostru apare o nouă preocupare, deorece el află chiar de la părinți un adevăr șocant, așa că dorește să își găsească tatăl biologic. Între timp, mentorul său, George Christopher (Ted Danson), își deschide un restaurant și încearcă să repare greșelile pe care le făcuse în relația cu fiica sa. Tot acum, amicul său, Ray (Zach Galifianakis), află cum este să fii părinte atunci când cuplul de lesbine reapare în viața sa.

În acest al treilea sezon, aventurile celor trei personaje-cheie din “Plictisit de moarte” continuă. Penibilul, situațiile absurde, umorul și poveștile de amor merg mai departe decât vă puteți imagina.

Enjoy de show!

BORED TO DEATH III. EP. 21 – I KEEP TAKING BATHS LIKE LADY MACBETH
Plictisit de moarte III Ep. 5
4, 7
BORED TO DEATH III. EP. 22 – TWO LARGE PEARLS AND A BAR OF GOLD
Plictisit de moarte III Ep. 6
11, 14
BORED TO DEATH III. EP. 23 – FORGET THE HERRING
Plictisit de moarte III Ep. 7
18, 21
BORED TO DEATH III. EP. 24 – NOTHING I CAN’T HANDLE BY RUNNING AWAY
Plictisit de moarte III Ep. 8
25, 28

“Funny or Die prezintă”

Anii de gloriei ai Hollywoodului sunt de acum istorie, deoarece camerele se află în acest moment pe “vedetele realității”. Nici nu vă imaginați ce vi s-a pregătit în acest al doilea sezon din “Funny or Die prezintă”.

Având la bază popularul website, FunnyOrDie.com, acest serial HBO este unul cum nu ați mai văzut. Este vorba despre un show de o jumătate de oră care are drept target un public adult cu vârste între 18 și 34 de ani, un serial care reflectă sensibilitatea depravată a celor mai amuzante și bolnave minți de astăzi.

Nu ratați un serial cum nu ați mai văzut!

FUNNY OR DIE PRESENTS II. EP. 19
Funny or Die prezintă II Ep. 7
4, 7
FUNNY OR DIE PRESENTS II. EP. 20
Funny or Die prezintă II Ep. 8
11, 14
FUNNY OR DIE PRESENTS II. EP. 21
Funny or Die prezintă II Ep. 9
18, 21
FUNNY OR DIE PRESENTS II. EP. 22
Funny or Die prezintă II Ep. 10
25, 28

“BINE DOTAT”

Urmăriți un serial amuzant și optimist despre viața de zi cu zi și prietenie, un show al cărui erou principal este un antrenor (profesor) divorțat din Detroit care găsește o cale pentru a-și rotunji veniturile în aceste vremuri complicate pe care le trăim.

În cel de-al treilea sezon al serialului “Bine dotat” vă veți reîntâlni cu șarmantul Ray Drecker (Thomas Jane), antrenorul divorțat care, pentru a câștiga suplimentar, își ia un al doilea “job”. Până aici nimic neobișnuit, însă istoria se complică din clipa în care în poveste apar o proxenetă, Tanya (Jane Adams), și femei de toate vârstele care au bani și pot cumpăra aproape orice cu ei. Asta e: Ray le face pe doamnele cu bani să uite că sunt triste, singure, bătrâne sau… însărcinate, le face să se simtă FEMEI atrăgătoare!

HUNG III. EP. 25 – WE’RE GOLDEN OR CROOKS AND BIG BEAVER
Bine dotat III Ep. 5
4, 7
HUNG III. EP. 26 – MONEY ON THE FLOOR
Bine dotat III Ep. 6
11, 14
HUNG III. EP. 27 – WHAT’S GOING ON DOWNSTAIRS? OR DON’T EAT PRINCE ERIC!
Bine dotat III Ep. 7
18, 21
HUNG III. EP. 28 – I, SANDEE OR THIS SEX. WHICH IS. NOT ONE.
Bine dotat III Ep. 8
25, 28

“The Ricky Gervais Show”

Un serial de animație care se inspiră din podcastul lui Gervais, cel care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe descărcări din lume.

Cei care au realizat serialele de succes “The Office“ şi “Extras“ au continuat cu un nou show de comedie, "The Ricky Gervais Show”. Este vorba despre un serial de animație care se inspiră din podcastul lui Gervais, care a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe descărcări din lume. Cei care realizează vocile pentru serial sunt: Ricky Gervais, Stephen Merchant și colegul și prietenul lor, Karl Pilkington.

THE RICKY GERVAIS SHOW II. EP. 25
The Ricky Gervais Show II Ep.12
1, 5
THE RICKY GERVAIS SHOW II. EP. 26
The Ricky Gervais Show II Ep.13
2, 5

“Zboară cu mine”

După ce veți vedea “Zboară cu mine”, părearea pe acre o aveați despre aeroporturi și oamenii care lucrează acolo se va schimba pentru totdeauna.

Ceea ce urmează este o călătorie prin terminalele unuia dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Marea Britanie în compania lui Matt Lucas și a lui David Walliams, cei care au realizat și celebrul show “Little Britain”.

Producătorii au avut ideea de a plasa acțiunea serialului “Zboară cu mine” într-un aeroport aglomerat, filmările fiind realizate pe cele mai importante aeroporturi britanice. Astfel, Matt Lucas și David Walliams interpretează aproape cincizeci de personaje, de la membrii echipajului care asigură zborul, până la oamenii care se ocupă de check-in, paparazi și pasageri. Vedetele show-lui au reușit să surprindă cele mai importante aspecte din viața unui aeroport, iar eforturile le-au fost răsplătite, serialul obținănd o nominalizare la BAFTA.

Puneți centurile de siguranța! Decolarea va avea loc în 3, 2, 1…

“Zboară cu mine!”

COME FLY WITH ME EP. 01
Zboară cu mine Ep. 1
10, 13, 31
COME FLY WITH ME EP. 02
Zboară cu mine Ep. 2
10, 13, 31
COME FLY WITH ME EP. 03
Zboară cu mine Ep. 3
17, 20, 31
COME FLY WITH ME EP. 04
Zboară cu mine Ep. 4
17, 20, 31
COME FLY WITH ME EP. 05
Zboară cu mine Ep. 5
24, 27, 31
COME FLY WITH ME EP. 06
Zboară cu mine Ep. 6
24, 27, 31

“Cum să nu-ți trăiești viața”

Eroul sitcom-ului este un bărbat de douăzeci și ceva de ani care pare a fi urmărit mereu de ghinion și care ajunge mai tot timpul să creeze un dezastru atunci când își pune în cap să facă ceva, oricât de simplu ar fi.

Ți-ai dorit vreodată ca viața să aibă un buton de pauză și opțiuni pentru ceea ce se va întâmpla sau ceea ce vei face după ce recreația se va fi terminat? Asta este ceea ce se întâmplă de fiecare dată când Don, eroul show-lui, este pus în situația de a lua o decizie importantă. Problema este că, de obicei, opțiunile pe care le are sunt catastrofale. De fapt, el este un bărbat în floarea vieții care are ambiții mari și un talent neînchipuit de a face o catastrofă și din cele mai simple sarcini pe care le are în timpul unei zile. Începutul este în forță, deoarece Don e într-o situație foarte delicată. După o legătură de-o noapte, el nu își amintește numele femeii și, în loc să iasă cumva din acest impas, el nu face decât să se afunde și mai tare.

Deși este tânăr și are vise și ambiții, Don te va convinge mai mult decât și-ar dori “Cum să nu îți trăiești viața”.

HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE EP. 01 – HOME SWEET HOME
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa Ep. 1
5, 8
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE EP. 02 – THE FIELD TRIP
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa Ep. 2
6, 8
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE EP. 03 – FAKE WAKE
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa Ep. 3
7, 8
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE EP. 04 – THE YOUNG ONES
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa Ep. 4
8
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE EP. 05 – LIKE FATHER LIKE DON
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa Ep. 5
9, 12
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE EP. 06 – THE BREAK UP
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa Ep. 6
12
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE II. EP. 01 – DON’S NEW FLATMATE
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa II Ep. 1
13, 15
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE II. EP. 02 – DON DATES A COUGAR
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa II Ep. 2
14, 15
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE II. EP. 03 – DON THE SINGER
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa II Ep. 3
15
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE II. EP. 04 – DON GOES GAY
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa II Ep. 4
16, 19
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE II. EP. 05 – DON GETS HEALTHY
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa II Ep. 5
19
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE II. EP. 06 – DON AND THE WEDDING
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa II Ep. 6
20, 22
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 01 – DON’S NEW JOB
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 1
21, 22
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 02 – DON’S ANGRY GIRLFRIEND
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 2
22
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 03 – DON’S POSH WEEKEND
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 3
23, 26
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 04 – DON MEETS HIS MAKER
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 4
26
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 05 – DON DATES A HOMELESS
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 5
27, 29
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 06 – DON DOES THERAPY
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 6
28, 29
HOW NOT TO LIVE YOUR LIFE III. EP. 07 – DON THE MUSICAL
Cum să nu-ţi trăieşti viaţa III Ep. 7
29

“Filme și vedete”

Acum este momentul pentru a afla tot ceea ce v-ați dorit să știți despre cele mai tari filme și despre starurile care joacă în ele!

Aveți șansa unei priviri prin gaura cheii, aflați despre cele mai tari filme și despre starurile care joacă în ele. Este vorba despre o actualizare în ceea ce privește premierele din cinematografie. Interviuri în exclusivitate cu actori și realizatori de film și reflectoare îndreptate asupra megastarurilor de la Hollywood, festivaluri de Film și Covorul Roșu. Toate acestea și multe altele, în “Filme și vedete”, la HBO Comedy.

FILMS AND STARS III. EP. 148
Filme şi vedete III Ep. 45
2
FILMS AND STARS III. EP. 149
Filme şi vedete III Ep. 46
FILMS AND STARS III. EP. 150
Filme şi vedete III Ep. 47
19
FILMS AND STARS III. EP. 151
Filme şi vedete III Ep. 48

“Pe platourile de filmare”

Interviuri extraordinare cu actori importanți din industrie și cu cei implicați în realizarea propriu-zisă a ceea ce fusese cândva un simplu proiect, iar acum este o peliculă cu încasări spectaculoase în box office.

În fiecare săptămână, “Pe platourile de filmare”, merge în culisele celor mai importante producții. Cu acest prilej, aveți șansa unor interviuri extraordinare cu actorii și cu cei implicați în realizarea propriu-zisă a ceea ce fusese cândva un simplu proiect, iar acum a devenit o peliculă despre care toată lumea vorbește.

HOLLYWOOD ON SET VIII. (410) EP. 46
Pe platourile de filmare VIII Ep. 46
HOLLYWOOD ON SET VIII. (411) EP. 47
Pe platourile de filmare VIII Ep. 47
HOLLYWOOD ON SET VIII. (412) EP. 48
Pe platourile de filmare VIII Ep. 48
HOLLYWOOD ON SET VIII. (413) EP. 49
Pe platourile de filmare VIII Ep. 49
23

CARRYOVER MOVIES

LITTLE SHOP OF HORRORS (1986)
Prăvălia groazei
Comedie, SUA, 1986
R: Frank Oz
D: Rick Moranis, Ellen Greene, Vincent Gardenia, Steve Martin, James Belushi

În acest muzical aiurit, dar amuzant, timidul Seymour şi vivacea Audrey nu realizează că între ei se înfiripă un amor, dar îşi dau seama de potenţialul financiar al unei plante bizare. Doar că mâncarea favorită a acestei plante neobişnuite este sângele..

Seymour, un tocilar orfan care lucrează într-o florărie prăpădită, îşi petrece timpul cantonat în rutină şi visând la Audrey, colega lui de serviciu. Apoi, într-una din zile, chiar imediat după o eclipsă de soare, Seymour descoperă o plantă stranie. Această plantă exotică atrage clienţi, salvează magazinul de flori de la faliment şi-l face pe Seymour un erou în ochii lui Audrey. Dar planta are un apetit unic… şi e mai ales interesată Audrey. Bazat pe un film cult din 1961 şi pe un muzical de succes de pe Broadway.

RED (2010)
Greu de pensionat
R: Robert Schwentke
D: Bruce Willis, Morgan Freeman, John Malkovich, Helen Mirren, Mary-Louise Parker

Frank e un fost agent CIA care duce o viaţă liniştită şi solitară… până când, într-o zi, o echipă de ucigaşi îi apare-n prag, hotărâtă să-l ucidă. Acum că identitatea i-a fost compromisă, Frank îşi recompune vechea sa echipă şi încearcă să reintre în joc.

Bazat pe romanele grafice ale lui Warren Ellis şi Cully Hamner, RED (în engleză, Retired Extremely Dangerous) e o comedie de acţiune explozivă. Frank (Bruce Willis), Joe (Morgan Freeman), Marvin (John Malkovich) şi Victoria (Helen Mirren) erau agenţi CIA de top – dar secretele pe care le-au aflat i-au transformat în prezent în ţintele principale ale Agenţiei. Acum li s-a înscenat o asasinare şi ei trebuie să-şi folosească experienţa, viclenia şi spiritul de echipă ca să fie cu un pas înaintea urmăritorilor şi să rămână în viaţă. Foştii agenţi se îmbarcă într-o misiune imposibilă care-i poartă în locuri dintre cele mai dierite şi mai periculoase, inclusiv în cartierul strict secret al CIA, acolo unde dau peste cea mai mare conspiraţie şi muşamalizare din istoria guvernului.

STUCK ON YOU
Lipit de tine
Comedie, SUA, 2003
R: Bobby Farrelly, Peter Farrelly
D: Matt Damon, Greg Kinnear, Eva Mendes, Cher, Seymour Cassel

Relaţia dintre siamezii Bob şi Walt e pusă la test atunci când cei doi se mută la Los Angeles, pentru ca Walt să devină un actor. Acesta ajunge faimos şi bogat după ce obţine un rol într-un show TV al lui Cher, însă succesul ameninţă să-i despartă pe cei doi.

Bob şi Walt Tenor sunt doi fraţi nedespărţiti – la propriu, deoarece sunt siamezi. Legătura lor specială duce la complicaţii serioase atunci când Walt se hotărăste să devină actor şi trebuie să-şi convingă fratele să fie de acord cu alegerea sa. Bob (Matt Damon) şi Walt (Greg Kinnear) excelează în sport şi sunt mândrii posesori ai unui fast-food, unde lucrează şi ei, mânuind grătarul cu o viteză uluitoare. Când Walt e cuprins de pasiunea pentru actorie, el îi cere lui Bob să-şi respecte promisiunea din copilărie ca nici unul dintre ei să nu stea în calea realizării dorinţelor celuilalt. Cei doi fraţi ajung la Hollywood, unde se împrietenesc rapid cu vecina lor cea sexy, April (interpretată de Eva Mendes). Aceasta îi face cunoştintă lui Walt cu un impresar, Morty O’Reilly (interpretat de Seymour Cassel), care îi propune lui Walt un rol într-un film porno. Lucrurile se îmbunăţătesc pentru cei doi frati când o întâlnesc pe celebra Cher, care îi oferă lui Walt rolul secundar din serialul TV în care ea juca împotriva voinţei ei. Însă, în loc să compromită serialul, aşa cum îşi dorea Cher, Walt are mare succes şi cei doi fraţi devin celebri peste noapte. Aventura de-abia acum începe, deoarece Bob se îndrăgosteşte de o mai veche cunoştinţă, o femeie cu care coresponda pe Internet, şi cei doi frati iau o decizie care le va schimba viaţa.

RETURN MOVIES

10 THINGS I HATE ABOUT YOU
10 chestii nu-mi plac la tine
Comedie romantică, SUA, 1999
R: Gil Junger
D: Heath Ledger, Julia Stiles, Joseph Gordon-Levitt, Larisa Oleynik, David Krumholtz

Variaţie modernă pe tema shakespeariană prezentă în Îmblânzirea scorpiei. Kat, o tânără frumoasă, dar distantă, refuză orice băiat care îndrăzneşte să se apropie de ea. Obişnuitele petreceri ale colegilor, la care sora mai mica Bianca tânjeşte de mult, sunt pentru Kat plictisitoare. Conform hotărârii tatălui lor, Bianca nu poate ieşi din casă decât dacă este însoţită de Kat. Bianca şi câţiva colegi pun la cale planul îmblânzirii ei. Este nevoie de un băiat de care Kat să se îndrăgostească. Dar joaca lor este luată de Kat în serios.

13 GOING ON 30
Azi 13, mâine 30 de ani
Comedie, SUA, 2004
R: Gary Winick
D: Jennifer Garner, Mark Ruffalo, Judy Greer, Andy Serkis, Kathy Baker

Suntem în 1987, iar Jenna este o fetiță de 13 ani, în pragul feminității. Problema este că maturitatea nu soșete suficient de repede. Este sufocată de părinții ei ridicoli, ignorată de puștii la modă de la școală și de tipul drăguț de care este îndrăgostită, deși abia dacă îi știe numele. Pentru că nu se mai mulțumeste să își petreacă timpul alături de cel mai bun prieten al ei și vecin, Matt Flamhaff, Jenna îi invită pe puștii populari la petrecerea ei aniversară de 13 ani. Dar, petrecerea este un dezastru. Jenna se simte umilită când este închisă în toaletă pentru jocul „Șapte Minute în Rai” și toți o părăsesc. Singură în toaletă, Jenna rostește o dorință din suflet. Dacă ar fi o persoană matură, ar avea viața pe care și-a dorit-o întotdeauna. În mod miraculos, dorința i se îndeplineste. A doua zi, când Jenna iese din toaletă, suntem în anul 2004, iar Jenna are 30 de ani. Mai mult, este o femeie superbă si de succes (Jennifer Garner) cu o slujbă foarte bună și cu un apartament incredibil pe Fifth Avenue. În sfârsit, are succes și este celebră. Singurul impediment? Nu are nici cea mai mică idee cum a ajuns acolo.

Speriată la început, dar încântată gradual de noua ei viață, Jenna își dă seama în curând că-i lipsește ceva- Matt. Când îl caută, ea descoperă cu groază că nu mai țin legătura și că el este logodit. Jenna află că nu este suficient să ai totul și decide să mai dea încă o șansă primei ei iubiri.

Acum cea mai mare dorință a ei este să nu fie prea târziu.

20 30 40
Regia: Sylvia Chang
Cu: Sylvia Chang, Rene Liu, Angelica Lee, Kate Yeung, Tony Leung Ka Fai
Comedie, Hong Kong 2004

Trei femei ale vremurilor noastre, aflate în etape diferite ale existenţei, 20, 30 si 40 de ani, încercă să facă faţă necazurilor.

Filmul regizoarei Sylvia Chang priveşte dintr-un unghi interesant derularea vieţii femeii moderne. Personajele principale ale poveştii, Angelica Lee, Rene Liu şi Sylvia Chang, sunt trei femei de vârste diferite: 20, 30 şi 40 de ani, care, aflate în căutarea dragostei, se descoperă una pe cealaltă. Xiao Jie (Angelica Lee), o fată de 20 de ani din Malaezia, călătoreşte în Taiwan ghidată de promisiunea că are toate şansele să devină star. Xiang (Rene Liu), femeia de 30 de ani, are mari probleme sentimentale, fiind implicată simultan într-un mariaj şi o relaţie extraconjugală cu un bărbat foarte posesiv.

Lily (Sylvia Chang), femeia de 40 de ani, este măritata şi deţine o florărie. Pentru că se produce o încurcătura, ea va livra personal o comandă şi astfel descoperă că soţul ei are o a doua familie, aşa că divorţează. Fiecare dintre ele îşi dorea să îşi găsească propriul drum, dar ajuns să se descopere una pe cealaltă.

ALVIN AND THE CHIPMUNKS: THE SQUEAKQUEL
Alvin şi veveriţele 2
Comedie, SUA, 2009
R: Betty Thomas
D: Zachary Levi, David Cross, Jason Lee, Wendie Malick, Anjelah Johnson

Continuarea aventurilor celor trei veveriţe cântăreţe: Alvin, Simon şi Theodore.
Managerul Dave Seville le convinge pe cele trei veveriţe să meargă la şcoală asemenea unor copii obişnuiţi, predicându-le că va fi în interesul lor să înveţe carte.

În vreme ce veveriţele cântăreţe se acomodează cu noul stil de viaţă în mijlocul elevilor, Ian Hawke este eliberat din închisoare şi colindă prin toată lumea în încercarea de a descoperi animale talentate, care să poata cânta şi dansa.

În Australia, Ian Hawke întâlneşte niste femele de veveriţă înzestrate din punct de vedere muzical, pe care intenţionează să le transforme în vedete pentru a se răzbuna astfel pe Alvin, Simon şi Theodore.

CAPERS (AKA. THE BROOKLYN HEIST)
Spărgătorii
Comedie, SUA, 2008
R: Julian M. Kheel
D: Danny Masterson, Leon, Aysan Celik, Dominique Swain, Blanchard Ryan

Disperat să-şi îmbunătăţească viaţă, new yorkezul Fitz (Danny Masterson) pune la cale un plan de a jefui un bogat şi detestat proprietar de casă de amanet. Fără ştirea lui Fitz, banda sa de incompetenţi veseli se confruntă cu competiţia altor două grupuri ce plănuiesc să prade clădirea în aceeaşi noapte. Fiecare gaşcă are un stil unic, hilar, în această satira a “filmelor-jaf” ce foloseşte o imagine, un montaj şi o regie artistică stilizată ca să exploreze stereotipurile cinematografice.

CARLITOS Y EL CAMPO DE LOS SUENOS
Carlitos are şansa vieţii
Familie, Spania, 2008
R: Jesús Del Cerro
D: Guillermo Campra, Gustavo Salmeron, José María Pou, Irene Visedo, Emilio Aragón ‘Miliki’

Carlitos Bermudez are două dorinţe în viaţă: doreşte să găsească un cuplu care să-l adopte din orfelinatul spaniol şi să devină jucător de fotbal pentru echipa de juniori a Spaniei. Cu ajutorul unor prieteni din orfelinat, porneşte într-o misiune pentru a demonstra talentul său de jucător de fotbal lumii.

Cel mai mare obstacol în calea visului său este Holipito, administratorul orfelinatului, ce se străduie să împiedice realizarea viselor lui Carlitos cât poate de mult.

DID YOU HEAR ABOUT THE MORGANS?
Ce-o fi cu soţii Morgan?
Comedie, SUA, 2009
R: Marc Lawrence
D: Hugh Grant, Sarah Jessica Parker, Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss

Comedia “Ce-o fi cu soţii Morgan?” are în centru un cuplu de succes din Manhattan, Paul şi Meryl Morgan (Hugh Grant şi Sarah Jessica Parker), a cărui viaţă aproape perfectă nu are decât un singur cusur – mariajul lor e pe cale să se destrame. Dar tensiunea din viaţa lor conjugală aproape că nici nu mai contează în comparaţie cu ceea ce urmează să li se întâmple: ei sunt martorii unei crime, iar în curând vor deveni ţinta unui ucigaş plătit. Agenţii federali vor să-i protejeze pe aceşti unici martori, aşa că-i transferă pe Morgani din New York într-un mic orăşel din Wyoming, în Munţii Stâncoşi. Aici, relaţia lor conjugală s-ar putea încheia definitiv… dacă ei nu vor reuşi, în noua lor viaţă din sălbăticie, să încetinească declinul şi să reaprindă scânteia dragostei.

FRIENDSHIP!
Prietenie!
Comedie, Germania, 2009
R: Markus Goller
D: Matthias Schweighöfer, Friedrich Mücke, Alicja Bachleda, Kate Gorney, Chris Browning

Doi tineri naivi din Germania de Est pornesc la drum, în 1989, imediat după căderea Zidului Berlinului. Cum oportunitatea de a călători peste ocean se arată, cei doi plimbăreţi decid să călătorească la San Francisco, acolo unde, se zice, tatăl unuia dintre ei a fugit cu un deceniu în urmă.

GENTLEMEN BRONCOS
Gentlemen Broncos
Comedie, SUA, 2009
R: Jared Hess
D: Michael Angarano, Jennifer Coolidge, Jemaine Clement, Mike White, Sam Rockwell

Benjamin e un tânăr timid care a fost crescut de o mamă foarte excentrică. El e pasionat de scris şi reuşeşte să conceapă un roman SF de calitate. Îl prezintă unui autor prestigios al genului care-l înşală, furându-i munca şi publicând-o ca fiind a sa. Acum Benjamin vrea să se răzbune, dar hoţul are toate mijloacele să-i facă viaţa grea. Viaţa lui devine şi mai complicată după ce romanul e transformat într-un film penibil de către un regizor ratat.

GROWN UPS (2010)
OAMENI MARI SI FARA MINTE
Regia: Dennis Dugan
Cu: Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider
Comedie, SUA 2010

Oameni mari şi fără minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade şi Rob Schneider, este o comedie nebună despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi.

HAPPY EVER AFTERS
FERICIŢI PE VECI
Regia: Stephen Burke
Cu: Sally Hawkins, Tom Riley, Jade Yourell, Ariyon Bakare, Sinead Maguire
Comedie, Irlanda 2009

Freddie şi Maura se căsătoresc – dar nu unul cu celălalt. În timp ce Freddie se însoară a doua oară cu rigida Sophie, Maura se auto-convinge să se mărite cu Wilson, un imigrant Nigerian, mai mult pentru bani decât din dragoste. Dar, când cele două petreceri de nuntă se suprapun în aceelaşi restaurant, întreg castelul de cărţi de joc e pe cale să se prăbuşească peste tinerii însurăţei şi oaspeţii lor.

HOW TO TRAIN YOUR DRAGON
CUM SĂ-ŢI DRESEZI DRAGONUL
Regia: Dean Deblois, Chris Sanders
Animaţie, SUA, 2010

Studiourile care v-au încântat cu Shrek, Madagascar şi Kung Fu Panda vă inviţă acum să porniţi într-o aventură veselă şi colorată în lumea mitică populată de vikingii cei puternici şi de dragoni neîmblânziţi.

Hiccup (Sughiţ), fiul conducătorului vikingilor de pe insula Berk, pare cel mai slab viking dintre toţi locuitorii insulei, locuitori aflaţi într-un permanent război cu dragonii înaripaţi. Cu un aspect fizic nu tocmai vânjos şi cu alte preocupari decât tinerii vikingi de-o seama cu el, Sughiţ este ţinta tuturor ironiilor şi o permanenta dezamăgire pentru neînfricatul sau tata. Ajuns la vârsta la care trebuie să-şi dovedească bărbaţia, Sughiţ trebuie să omoare primul său dragon şi să arate astfel că merită să fie fiul tatalui sau. Dar socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg, iar Sughiţ ajunge să se împrietenească cu cel mai temut dintre dragoni, căruia ii da numele de, Toothless (Ştirbul). Prietenia neaşteptată dintre cei doi şi aventurile pe care le trăiesc împreună vor schimba pentru totdeauna destinul insulei Berk…

I MOSTRI OGGI (AKA. THE MONSTERS TODAY)
Monştrii de astăzi
Dramă, Italia, 2009
R: Enrico Oldoini
D: Diego Abatantuono, Sabrina Ferilli, Giorgio Panariello, Claudio Bisio, Angela Finocchiaro

La Roma, un baiat de periferie fură un cărucior pentru invalizi ca să intre într-un stadion, la Florenţa, un portar obtuz se opune relaţiei homosexuale a fiului său cu un profesor cu mare apetit.. Departe de modernismul lumii consumiste, aceste personaje monstruoase trăiesc şi supravieţuiesc într-o ţară cinică şi superficială. Un tragicomic film în episoade ce reînoadă o veche tradiţie a comediei realiste italiene.

Un film în episoade care fotografiază italianul contemporan şi ipocrizia naţiunii la fiecare latitudine.

IRON MAN 2
Regia: Jon Favreau
Cu: Robert Downey Jr., Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Sam Rockwell
Acţiune, SUA 2010

Este un fapt binecunoscut de toată lumea acum că industriaşul miliardar Tony Stark (Robert Downey Jr.) este Iron Man, iar Tony încearcă să minimalizeze beneficiile celebrului costum relansând extravagantul Stark Expo, o expoziţie a inovaţiilor în scop umanitar inspirate de tehnologia sa. Dar guvernul Statelor Unite insistă să fie predată armatei costumul -armă revoluţionară şi în plus, apare un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko (Mickey Rourke) care vrea să-l distrugă pe Tony dezvăluind propria armă devastatoare construită cu tehnologia Stark.

Copleşit din toate părţile, în timp ce se confruntă şi cu demonii proprii, Tony trebuie să-şi cheme aliaţii – cei vechi şi cei noi – pentru a se lupta cu duşmanii ce vor să-l distrugă pe el şi întreaga omenire.

În „Iron Man 2” Downey este „acompaniat” de o distribuţie de eroi şi de răufăcători, din care fac parte Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Scarlett Johansson, Sam Rockwell, Mickey Rourke şi Samuel L. Jackson în rolul lui Nick Fury.

JACK (1996)
Jack
Comedie, SUA, 1996
R: Francis Ford Coppola
D: Robin Williams, Diane Lane, Brian Kerwin, Jennifer Lopez, Bill Cosby

Williams joacă rolul lui Jack, un băiat de 10 ani cu o minte pe măsura dar care are trupul unui bărbat de 40 de ani. Creşterea sa biologică accelerată a fost cauzată de o boală congenitală care îi face corpul să îmbătrâneasca de patru ori mai repede decât în mod normal. Considerat drept o ciudăţenie de către vecini, parinţii săi l-au ţinut mult timp claustrat în casă. Când, în sfărşit, părinţii se hotărasc să-l dea la şcoală, Jack va fi luat peste picior de către colegii săi, până în momentul în care aceştia îşi vor da seama că bătrânul lor coleg are un suflet mare şi bun. Pe masura ce trece timpul, şcolarul de 40 de ani îşi dezvoltă şi sentimente specifice pubertăţii. Astfel că, după îndelungi ezitari, îi propune frumoasei sale profesoare o ieşire romantică în oraş. Când aceasta îl refuză, Jack încearcă să se consoleze într-un club de noapte unde i se aprind călcâiele după o stripteuză, în ciuda împotrivirii prietenului acesteia. Profesorul Lawrence Woodruff (Bill Cosby) încearcă să-l ajute pe Jack să treacă peste această situaţie. Din acest moment, Jack începe să păşească pe drumul maturizarii care se va dovedi a fi unul extrem de sinuos şi, bineinţeles, presarat cu o cascadeă de momente comice.

JUST PECK
PECK
Regia: Michael A. Nickles
Cu: Keir Gilchrist, Brie Larson, Adam Arkin, Camryn Manheim, Kyle Kaplan
Comedie, SUA 2009

O comedie neagră despre Michael Peck (Keir Gilchrist), un elev de liceu cam tocilar care e torturat de profesorii şi de colegii lui dar, mai cu seamnă de proprii părinţi (Marcia Cross şi Adam Arkin) care îl forţează să semneze contracte cu ei pentru orice activitate din afara şcolii.

KICK-ASS
Acţiune, SUA 2010
Regia: Matthew Vaughn
Cu: Aaron Johnson, Christopher Mintz-Plasse, Mark Strong, Chloe Grace Moretz, Nicolas Cage

În Kick-Ass, eroii benzilor desenate prind viaţă şi pornesc într-o mare aventură împotriva criminalităţii din oraş. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan înrăit al benzilor desenate, îşi alege un nume impunător, un costum pe măsură şi începe să împartă dreptate în stânga şi în dreapta prin oraş, ignorând total faptul că el nu deţine puteri supranaturale. Din acel moment, viaţa lui începe să se schimbe ireversibil, curajul său nebunesc inspirând o adevărată cultură urbană. Dave face echipă cu alţi trei vigilanţi la fel de înfocaţi: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloë Moretz) şi tatăl acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage). Cu ajutorul lor, deschide un război aprig împotriva şefului mafiei locale, Frank D’Amico (Mark Strong) şi pune la încercare adevărata putere pe care o ascund aceşti eroi moderni.

SHE’S OUT OF MY LEAGUE
Nu-i de nasul meu
Comedie, SUA, 2010
R: Jim Field Smith
D: Jay Baruchel, Alice Eve, T.J. Miller, Mike Vogel, Nate Torrence

Se poate ca un Joe oarecare şi o blondă isteaţă şi sexy să-şi găsească fericirea împreună? Aceasta este întrebarea în jurul căreia se desfăşoară She’s Out of My League, o comedie romantică proaspătă şi răcoritoare de la DreamWorks Pictures. Când Kirk (Jay Baruchel), un agent de pază de la aeroport pune ochii pe Molly, o organizatoare de petreceri nemaipomenit de sexy şi sofisticată, nimeni nu crede că se poate înfiripa între ei o adevărată idilă, nici măcar el!

O scandaloasă combinaţie de comic şi romantism de modă veche care demonstrează că orice se poate întâmpla dacă te străduieşti îndeajuns de tare!

SHERLOCK HOLMES (2009)
Sherlock Holmes
Acţiune, SUA, 2009
R: Guy Ritchie
D: Robert Downey Jr., Jude Law, Rachel Mcadams, Mark Strong, Eddie Marsan

Sherlock Holmes şi-a construit reputaţia dezlegând cele mai încâlcite enigme. Cu ajutorul doctorului John Watson, colaboratorul său de încredere, renumitul “detectiv consultant” a devenit indispensabil pentru descoperirea infractorilor de orice fel, bazându-se fie pe puterea sa de observaţie, pe deducţia sa infailibilă, fie, la nevoie, pe forţa pumnului.

Dar acum, deasupra Londrei se adună norii unei ameninţări cu care Holmes nu s-a mai confruntat până acum…dar pe care abia o aşteaptă.

După un şir lung de crime violente de tip ritual, Holmes şi Watson sosesc la timp pentru a o salva pe ultima lui victimă şi pentru a-l prinde pe ucigaş: recidivistul Lord Blackwood. În timp ce se apropie data osândei sale prin spânzurătoare, Blackwood- care îi terorizase pe colegii de puşcărie şi totodată pe gardieni cu puterea sa de a stârni şi folosi forţele răului -îl previne pe Holmes că moartea nu va avea nicio putere asupra sa, iar după cum se va vedea, execuţia va eşua conform planurilor lui Blackwood.

Iar atunci când Blackwood pare a-şi fi dus la bun sfârşit toate ameninţările, aparenta sa reînviere seamănă panică în Londra şi confuzie în rândul celor de la Scotland Yard. Dar pentru Holmes, acest joc este doar o nouă provocare.

Guy Ritchie reinventează mitul celebrului detectiv cu un fler vizual inegalabil şi cu o distribuţie super-cool: Robert Downey Jr şi Jude Law.

SHORTS
PIATRA FERMECATA
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jimmy Bennett, Jake Short, Kat Dennings, Trevor Gagnon, Devon Gearhart
Comedie, SUA, 2009

Toe (Jimmy Bennett) este victima perfectă pentru o gaşcă de golani din suburbiile Black Falls acolo unde, în timpul unei furtune, o piatră misterioasă cade din cer şi îndeplineşte o dorinţă celui care o găseşte. În timp ce piatra e dată din mână în mână de la copil la copil şi de la părinte la părinte, dorinţele împlinite o iau razna şi transformă cartierul într-o menajerie sălbatică care găzduieşte totul, de la extratereştri micuţi la muci gigantici.

SIMON KONIANSKI
Simon Konianksi
Comedie, Belgia, 2009
R: Micha Wald
D: Jonathan Zaccaï, Popeck , Abraham Leber, Irène Herz, Nassim Ben Abdelmoumen

Simon Konianski are 35 de ani şi s-a reîntors să trăiască, temporar, cu tatăl lui, Ernest, care îi face viaţa greu de suportat. Atunci când Ernest moare, Simon se simte obligat să-i îndeplinească ultima dorinţa: să-l îngroape în adâncurile Ucrainei. Aşa că Simon se trezeşte că pleacă într-o călătorie plină de peripeţii în compania unui unchi paranoic, a unei mătuşe care îl ia peste picior, a fiului de şase ani, a cadavrului tatălui său, a fantomei acestuia şi a unui iepure.

SPANGLISH
Spanglish
Comedie, SUA, 2004
R: James L. Brooks
D: Adam Sandler, Téa Leoni , Paz Vega, Cloris Leachman, Shelbie Bruce

John Clasky (Adam Sandler) este un tată devotat care, datorită talentului de bucătar, a putut asigura familiei sale (Tea Leoni, Cloris Leachman) o viaţă foarte bună: are o casă de vacanţă în Malibu şi pe Flor (Paz Vega) o nouă menajeră care îţi taie respiratia.

Aceasta, împreună cu fiica sa au emigrat de curând din Mexic în L.A. în căutarea unei vieţi mai bune. Când se mută cu familia Clasky pe timpul verii, Flor trebuie să lupte pentru sufletul fiicei sale, deoarece descoperă că viaţa într-o nouă ţară poate fi periculoasă…mai ales atunci când eşti sub tutela unei familii americane înstărite şi excentrice!

THE BOUNTY HUNTER (2010)
RECOMPENSĂ CU BUCLUC
Regia: Andy Tennant
Cu: Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Jason Sudeikis, Cathy Moriarty
Acţiune, SUA 2010

Milo Boyd (Gerard Butler), un recuperator fără noroc, primeşte în sfârşit misiunea vieţii lui: i se cere nici mai mult nici mai puţin decât să pună mâna pe fosta lui nevastă, reportera Nicole Hurley (Jennifer Aniston), care încercă să scape de închisoare. La început, el crede că va câştiga extrem de uşor banii de recompensă, dar când Nicole îi fuge printre degete, pentru a urmări o pistă în legătură cu muşamalizarea unei crime, Milo îşi dă seama că nu-i va merge de loc uşor cu Nicole.

Foştii soţi se războiesc continuu unul cu altul – până când ajung în situaţia de a fugi mâncând pământul pentru a-şi salva viaţa. Ei au crezut că legămintele de căsnicie – de iubire, respect şi supunere – erau cel mai greu de respectat, dar s-au înşelat amarnic: acum pare un lucru cu mult mai greu să se menţină în viaţă.

TRESOR
UN CADOU PENTRU EA
Regia: Claude Berri, François Dupeyron
Cu: Alain Chabat, Mathilde Seigner, Fanny Ardant, Isabelle Nanty, Hélène Vincent
Comedie, Franţa 2009

Jean-Pierre şi Nathalie sunt împreună de cinci ani. Pentru a celebra această aniversare, Jean-Pierre decide să-i cumpere soţiei sale un cadou foarte special: un buldog englez. De îndată ce Nathalie zăreşte noul său amic canin, e dragoste la prima vedere. Botezat “Comoara” de către stăpâna adoratoare, câinele ocupă rapid un loc de frunte în familie şi nu durează mult până când Jean-Pierre îşi dă seama că s-a căpătuit cu un rival serios la inima soţiei.

VALENTINE’S DAY
Ziua îndrăgostiţilor
Comedie, SUA, 2010
R: Garry Marshall
D: Jessica Alba, Kathy Bates, Jessica Biel, Bradley Cooper, Eric Dane

În preajma Zilei Îndrăgostiţilor, mai multe cupluri din Los Angeles vorbesc limba complexă a dragostei, intersectându-se sau despărţindu-se. Dacă ai alături o persoană iubită, atunci Valentine’s Day înseamnă flori, romantism şi sentimente. Dacă te numeri printre cele cu puţin noroc în dragoste, atunci este doar o zi obişnuită.

Reed Bennet (Ashton Kutcher) este proprietarul unei florării şi un romantic incurabil. Morley (Jessica Alba) este iubita lui. Reed o cere în căsătorie pe Morley în dimineaţa Zilei Îndrăgostiţilor, dar, când încearcă să-i pună inelul de logodnă pe deget, observă că tânăra e mult mai interesată de mesajele primite pe Blackberry. Morley acceptă cererea în căsătorie, dar prietenii lui Reed nu văd cu ochi buni relaţia lor.

Julia (Jennifer Gardner), cea mai bună prietenă a lui Reed, primeşte cu scepticism decizia acestuia, însă în acel moment se concentreză pe bărbatul care tocmai i-a apărut în cale, Harrison Copeland (Patrick Dempsey) şi de care este foarte îndrăgostită.

Julia este învăţătoare. Edison, unul dintre elevii săi, le povesteşte colegilor despre relaţia specială pe care o au bunicii lui, care sunt împreună de peste 50 de ani. Aceştia îi dau sfaturi liu Grace, nepoata lor, care decide ca de Valentine’s Day să îşi piardă virginitatea. Prietena ei, Felicia (Taylor Swift), este şi ea îndrăgostită, de sportivul Willy (Taylor Lautner). Un reporter (Jamie Foxx) le ia un interviu de Ziua Îndrăgostiţilor, deşi o consideră o banalitate.

WHO FRAMED ROGER RABBIT?
CINE VREA PIELEA LUI ROGER RABBIT ?
Regia: Robert Zemeckis
Cu: Bob Hoskins, Christopher Lloyd, Joanna Cassidy, Katheleen Turner
Comedie, SUA, 1988

Vedeta unui serial de desene animate, Roger, devine suspectul principal într-o crima. Părăsit de toţi, Roger spera sa fie ajutat de un detectiv particular, Eddie Vaillant, retras din activitate. Cei doi vor descoperi că în defaimarea lui Roger este implicat judecătorul Doom, hotărât să distrugă lumea desenelor animate. Va reuşi Doom să omoare fantezia? Una dintre cele mai inventive (combinaţia de personaje reale şi animate a fost, la vremea ei, revoluţionară) şi mai celebrate comedii ale anilor ’80, realizată de “vrăjitorul” Zemeckis.

YOU AGAIN
IAR TU?!
Regia: Andy Fickman
Cu: Kristen Bell, Sigourney Weaver, Jamie Lee Curtis, Odette Yustman, Betty White
Comedie, SUA, 2010

Tânăra Marni descoperă că fratele ei Will intenţionează să se însoare cu Joanna, marea ei rivală din liceu. Marni devine obsedată să-i arate lui Will adevărata faţă a Joannei şi va primi ajutor exact de unde nu se aşteaptă: mama ei, Gail, devine un aliat de nădejde când îşi dă seama că mătuşa Joannei este colega ei de liceu Ramona, care i-a făcut nenumărate zile fripte în trecut.

ZOMBIELAND
BUN VENIT ÎN ZOMBIELAND
Regia: Ruben Fleischer
Cu: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin, Amber Heard
Comedie, SUA 2009

În comedia de acţiune Bun venit în Zombieland este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supravieţui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos – dar atunci când ţi-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viaţă. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate şi un ucigaş de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe faţa pământului. Unindu-şi forţele cu Wichita (Emma Stone) şi Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit şi ele modalităţile proprii de a supravieţui coşmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alţii, sau să se predea zombilor.

RETURN SPECIALS:

ROBERT KLEIN: UNFAIR AND UNBALANCED
Robert Klein: Nedrept şi părtinitor

în 1975, când avea 35 de ani, Robert Klein a fost cel care a lansat stand-up comedy la HBO, începând cu primul său solo special. Acum, el revine cu acest one-man show, “Robert Klein: Nedrept şi părtinitor”. Sunteți invitații unui show exclusiv, un spectacol complet cum nu ați mai văzut. Printre subiecte, indiscrețiile și ipocriziile politicii de la Washington, provocarea de a deschide o pungă din plastic, televizorul și cultura pop, scenele neobișnuite de dragoste din filme. De asemenea, vor fi momente muzicale despre Barak Obama, plante medicinale sau căsătoriile dintre guy.

Bucuresti, 15.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *