Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Hard Rock Cafe te trimite la cel mai tare eveniment muzical din Londra

Pentru al cincilea an consecutiv, Hard Rock Cafe Bucuresti iti ofera sansa de a castiga o excursie VIP la Londra, in celebrul Hyde Park, la cel mai tare eveniment rock al anului – Hard Rock Calling! Inscrie-te in concurs si poti castiga trei zile de neuitat in compania unor legende rock precum: Bruce Springsteen, Soundgarden, John Fogerty, Paul Simon sau Lady Antebellum.

Si in acest an, Hard Rock Cafe Bucuresti ofera un super premiu iubitorilor de muzica, care doresc sa ajunga la Hard Rock Calling, cel mai prestigios eveniment rock din Marea Britanie. Intre 13-15 iulie, peste 150.000 de fani ai muzicii rock se vor reuni in celebrul Hyde Park pentru a-i asculta live pe Bruce Springsteen & The E Street Band, Paul Simon (Simon&Garfunkel), Soundgarden, John Fogerty, Lady Antebellum si altii.

Pentru a petrece trei zile memorabile in compania acestor mari legende ale rock-ului, vino la Hard Rock Cafe si fa-ti o fotografie in fata peretelui "Bruce Springsteen"! Incarca apoi poza pe site-ul www.rockfm.ro la sectiunea Concurs si pe 31 mai vei afla daca esti castigatorul mult ravnitului premiu. Tragerea la sorti va avea loc in direct, la Rock FM.

Premiul pe care Hard Rock Cafe il pune la bataie anul acesta include: bilete de avion dus-intors Bucuresti-Londra, pentru doua persoane, cazare cu mic dejun inclus pentru trei zile, doua bilete la toate concertele sustinute in cadrul editiei Hard Rock Calling 2012, un tur de vizitare a Londrei in celebrul Red Double Decker Bus si bani de buzunar.

Editiile anterioare Hard Rock Calling au adus fanilor muzicii rock artisti precum: Aerosmith, Eric Clapton, Bon Jovi, Neil Young, Paul McCartney, Stevie Wonder, The Who, Pearl Jam, Peter Gabriel, The Killers si The Police si au transformat acest festival in cel mai asteptat eveniment rock al anului din Londra.

Bucuresti, 20.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *