free download 78 travel guides written by experts

Hair stylist hi-tech, oriunde si oricând, cu masinile de tuns Philips

Indiferent că este vorba despre clasica tunsoare scurtă ori de un stil mai elaborat, gama de maşini de tuns Philips include modele eficiente, uşor şi comod de utilizat, cu tehnologii moderne, perfect adaptate pentru preferinţele şi nevoile tale. Păstrează din metoda old-school doar precizia foarfecei perfect ascuţite pe care o oferă lamele maşinilor de tuns Philips şi bazează-te pe siguranţa hi-tech! Astfel, ritualurile zilnice elaborate şi complexe de grooming devin mai simple şi realizabile precis, într-un timp mult mai scurt decât atunci când abordezi metoda clasică.

Cu oricare dintre maşinile de tuns Philips, testezi şi înveţi singur care este stilul care ţi se potriveşte, pe care îl perfecţionezi cu fiecare utilizare. Sunt special concepute pentru a te ajuta să abordezi stilul preferat în cel mai scurt timp şi cu minimum de efort depus, fără nicio programare.

Pieptene pentru urmărirea conturului pentru viteză şi confort, lame din oţel inoxidabil şi piepteni care protejează împotriva zgârierii, diverse setări de lungimi, utilizare cu sau fără fir pentru libertate maximă şi baterie puternică Li-ion sunt doar câteva dintre tehnologiile cu care sunt dotate maşinile de tuns de la Philips, din gamele QC57xx, QC55xx, QC53xx şi QC51xx.

Maşina de tuns Philips QC5770

Modelul de top al gamei, Philips QC5770, funcţionează fără fir şi dispune de un pieptene cu urmărire a conturului 3D, pentru viteză şi confort. Datorită tehnologiei Diamond Like Carbon, lamele se păstrează perfect ascuţite timp îndelungat, iar cele 38 de setări de mare precizie pentru lungimea părului şi accesoriul pieptene pentru filare conduc către rezultatul final absolut: atracţie masculină fără imperfecţiuni. În plus, ai control complet asupra întregii acţiuni de grooming, QC5770 dispunând de afişaj multifuncţional.

Din aprilie, două noi modele pe piaţa românească

Începând cu luna aprilie, Philips aduce pe piaţa românească două noi modele, maşinile de tuns QC5315 şi QC5105.

· Deviza noii maşini de tuns Philips QC5315: precizie maximă, obţinută cu minimum de efort. Maşina de tuns dispune de un pieptene care urmăreşte perfect conturul, iar când vine vorba despre precizie, aceasta se referă la cele 10 setări de lungime până la 21 mm de care dispune noul model. Întreţinerea şi curăţarea sunt mai mult decât simple, maşina de tuns fiind 100% lavabilă. Philips QC5315 funcţionează cu fir, taie cu precizia unei foarfece profesionale proaspăt ascuţită, fără ca tu să fii nevoit să te bazezi pe îndemânarea frizerului pentru un rezultat impecabil. Aşadar, precizie şi siguranţă totale, în acelaşi timp.

· Noua maşină de tuns Philips QC5105 se face remarcată chiar înainte de utilizare, datorită designului construit spectaculos, uşor curbat şi cu partea superioară fină, ce păstrează notele masculine elegante, marca Philips. Îţi oferă o tunsoare de maximă precizie şi uşor de obţinut graţie pieptenilor cu ghidaje reglabile pe zece intervale de lungime, de la 3 la 21 mm. Firele sunt aduse la nivelul dorit sau înlăturate total fără a fi agăţate, datorită muchiilor rotunjite pentru lame şi piepteni. Perfecţioniştii vor înţelege de la prima utilizare că deşi lamele nu presupun o întreţinere specială, acţiunea de scurtare a părului este la fel de precisă şi când vine vorba despre conturul pe lângă urechi, extremităţile tunsorii sau barba perfectă.

Întâmpină noul sezon cu un hair styling impecabil, cu Philips!

Bucuresti, 26.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *