free download 78 travel guides written by experts

Grayling Romania deschide seria de evenimente Espresso Business Breakfast

Grayling, una dintre cele mai mari agenții de consultanță în comunicare la nivel global, cu sprijinul Țuca Zbârcea și Asociații, unul dintre liderii pieței de avocatură din România, a organizat luni prima ediție a Espresso Business Breakfast – o discuție liberă între oameni care contează în economia României.

Espresso Business Breakfast își propune să aducă la aceeași masă antreprenori, executivi de top, investitori semnificativi în economia României și decidenți din administrația centrală și locală, conducători ai instituțiilor de reglementare și supraveghere, pentru o discuție informală despre oportunițățile și perspectivele de dezvoltare ale economiei românești.

“Avem nevoie de mai multă comunicare directă, de mai puține discursuri formale și de mai puține prezentări Power Point. Cei care pot decide viitorul economic al României trebuie să aibă oportunitatea dialogului onest și simplu, ferit de lumina reflectoarelor. Espresso Business Breakfast încearcă să le ofere acest prilej,” a declarat Cristi Crețan, directorul general al Grayling România. Întâlnirile Espresso Business Breakfast au loc trimestrial și se desfășoară cu ușile închise, invitațiile fiind adresate nominal celor mai înalți reprezentanți ai mediului de afaceri și sectorului public.

Invitatul de onoare al primei ediții Espresso Business Breakfast a fost domnul Cristian Popa, Vice Guvernator, Banca Națională a României. Lista invitaților la această primă ediție, organizată la Galeriile Artmark din București, a inclus conducătorii unor companii de renume din sectoarele financiar-bancar, energie, sănătate, telecomunicații și real estate.

Bucuresti, 17.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *