free download 78 travel guides written by experts

Premiera in Romania: Sportul rege are acum o platforma online dedicata promovarii tinerelor talente

Premium Players.ro, prima platformă online care te face cunoscut pe scena fotbalului românesc și internațional!

Premium Players.ro, prima platformă online pentru promovarea tinerilor jucători de fotbal, este, de astăzi, activă. Pentru prima dată în România, cele mai importante entităţi din fotbal: tineri jucători, antrenori, cluburi de fotbal au la dispoziție un spaţiu interactiv dedicat și promovare gratuită la cele mai înalte standarde, în sfera online.

www.premiumplayers.ro este site-ul care oferă fiecarui tânăr talentat posibilitatea de a-şi pune în evidenţă atuurile personale sau de a fi recomandat şi propulsat de antrenorii cu care a lucrat. Prin înscrierea pe această platformă, jucătorii se pot poziţiona pe cea mai vizibilă scenă a fotbalului românesc şi internaţional şi pot deveni cunoscuţi, demonstrându-şi propriile performanţe şi calităţi, mediilor interesate şi avizate.

Cei interesaţi se pot înscrie prin crearea unui cont pe www.premiumplayers.ro sau prin înregistrarea pe website folosindu-şi contul de Facebook. Tinerii fotbaliştii înscrişi îşi pot actualiza oricând informaţiile şi au posibilitatea de a crea evenimente publice sau private la care să invite alţi jucători sau antrenori. În funcţie de activitatea de pe site (numărul de meciuri jucate, numărul de goluri date), jucătorii-membri vor fi recompensaţi cu puncte şi vor putea participa la concursurile organizate de site, având șansa să câştige premii atractive.

Platforma online se adresează în egală măsură şi antrenorilor, cei care descoperă un talent şi formează un caracter. Odată făcut un cont pe site, antrenorul poate căuta alţi jucători, îşi poate cunoaşte mai bine actualii elevi sau are ocazia să intre în dialog cu alţi oameni din breasla sa.

De asemenea, PremiumPlayers asigură transferul activității unui club de fotbal de pe terenul de joc în locul ce adună toate informaţiile importante ale mediului fotbalistic. Platforma anunţă în timp real competiţiile interesante pentru fiecare club de fotbal, ce fotbalişti sunt interesaţi să îi treacă pragul sau ce antrenori ar dori să se alăture unui club sau altul. Accesând www.premiumplayers.ro utilizatorii pot fi la curent cu ultimele noutăți şi evenimente din fotbal.

Intră acum pe www.premiumplayers.ro, îți deschizi un cont și ești deja în atenția tuturor!

Premiumplayers.ro este deținut de Pro IT Consulting, publisher online.

Bucuresti, 17.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *