free download 78 travel guides written by experts

„Gold Independent Software Vendor (ISV)” pentru G Data

Providerul german de securitate extinde parteneriatul cu Microsoft

Microsoft recompensează G Data Software cu "Gold Independent Software Vendor (ISV)", ridicând astfel compania în topul programului de parteneriat. Înaintea acordării acestui statut, Microsoft evaluează providerii și produsele acestora și îi ordonează în funcție de domeniul de activitate.

Cuprinzătorul proces de certificare nu este concentrat doar pe calitățile inovative ale unui produs software, ci reflectă fiabilitatea și securitatea pe care o oferă în combinație cu sistemele de operare și cu alte aplicații Windows ca factori prioritari de considerație.

"Suntem foarte multumiți cu acestă certificare, deoarece scoate în evidență calitățile produselor noastre inovative și standardele ridicate pe care le oferim utilizatorilor noștri," a spus Dr Dirk Hochstrate, Board member al G Data Software AG. În plus față de criteriile de calitate, Microsoft evaluează gradul de satisfacție al clienților G Data, iar rezultatele au fost peste medie, îndeplinind criteriile stricte de certificare.

Gold Independent Software Vendor Status (ISV) pentru G Data

Prin atingerea nivelului de competență Gold, providerul german de securitate a fost distins cu cel mai înalt grad de certificare în cadrul programului de parteneriat Microsoft. Microsoft acorda cu strictețe acestă certificare partenerilor care au demonstrat competențe de top în programare în mediu Microsoft. În calitate de partener Gold ISV, G Data colaborează strâns cu Microsoft și impresionează prin certificările și referințele staff-ului propriu în proiecte din toată aria de competențe necesare.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *