free download 78 travel guides written by experts

Inovatie Hotpoint Luce – sistemul Dual Flow

Noile cuptoare Hotpoint din gama Luce dispun de sistemul inovator Dual Flow, ce permite o circulație uniformă a căldurii în interiorul cuptorului și asigură ventilarea prin două fluxuri de aer

Design modern și tehnologie avansată. Acestea diferențiază cuptoarele Hotpoint Luce, create pentru un mod inteligent de a găti.

Sistemul de ventilație inovator Dual Flow prin care căldura circulă în toate direcțiile, de sus în jos și de la dreapta la stânga, asigură coacerea uniformă. De asemenea, controlul electronic limitează la minimum oscilațiile de temperatură, pentru o coacere perfectă, în orice punct al cuptorului.

Mai mult, Sistemul Dual Flow permite ca aerul rece acumulat în jurul cuptorului și dirijat de ventilator către interior să se împartă în două fluxuri. Primul extrage aerul cald din coș și îl împinge în exteriorul cuptorului. Cel de-al doilea flux de aer trece prin ușă, printr-un canal paralel, răcind-o, și apoi iese printr-un deflector amplasat dedesubt.

Cuptorul FK 1041L P.20 X/HA

Cuptor multifuncţional 31
• Display LCD
• Ventilare tangenţială Dual Flow System
• Sistem de auto-curăţare pirolitică Fast Clean
• Programare electronică a duratei şi a temperaturii
• Uşă interioară din sticlă
• Cavitate interioară de culoare gri
• Geamuri uşă cuptor: 3
• Sistem de iluminare cu led
• 1 ghidaj telescopic
• Rotisor
• Clasă de eficienţă energetică A (-20%)
Inox cu tratament anti-pată

Despre Hotpoint:

Brandul Hotpoint combină trecutul și viitorul pentru a da viață unei noi generații de produse electrocasnice ergonomice, intuitive, sigure, cu un stil clasic, rafinat, care să ușureze sarcinile casnice.

Proiecte inovatoare au marcat istoria Hotpoint, printre care Unibloc-combinarea în premieră a elementelor de bază din bucătărie într-o singură structură compactă sau OSA, premiată cu “Compasso d’Oro” de către ADI, care oferea o consolă de lucru într-o singură formă. Alte linii au anticipat nevoile consumatorilor, un exemplu fiind Newstyle, care combină tehnologie, estetică și economie de energie, pentru a da viață conceptului unei bucătării contemporane.

Într-un singur cuvânt- înaltă performanță combinată cu un design rafinat. Ambiția s-a transpus în realitate prin colaborarea- inițiată din 1968 și care continuă- cu arhitectul japonez Makio Hasuike, care interpretează cel mai bine starea Hotpoint și care este autorul, printre altele, a unor produse precum Quadrio- frigiderul cu 4 uși și un design unic, Aqualtis- mașina de spălat care oferă programe customizate pentru orice tip de țesătură- rezultatul multor ani de studii în domeniul mașinilor de spălat, combinat cu toată creativitatea lui Hasuike.

Hotpoint reprezintă un sinonim pentru excelență în design, caracateristici diverse, confort, dar și inteligență: în timp, compania a explorat lumea digitală și a domoticii, urmărind cele mai avansate tehnologii, dezvoltând produse inovatoare ca Leon@rdo, primul monitor de bucătărie interactiv, cu elemente multimedia, sau linia Ariston Digital. Și multe altele.

Lansarea tot mai multor soluții avansate a permis obținerea unor rezultate importante și în zona sustenabilității eco. Grija specială manifestată de Hotpoint pentru economisirea resurselor și protecția mediului a dus la lansarea unor electrocasnice care asigură standarde ridicate de eficiență și consumuri reduse, marcate prin simbolul Ecotech: mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, mașini cu uscător, frigidere și cuptoare care asigură economii la consumul de energie, fără compromisuri în ceea ce privește performanța. Mai mult, compania este angajată în monitorizarea continuă a impactului asupra mediului de-a lungul procesului de fabricație, reducând consumul de energie electrică, gaze naturale și apă, dar și emisiile de CO2.

Hotpoint este o marcă înregistrată a Indesit Company.

Bucuresti, 24.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *