Giuliana Rancic sta de vorba

cu Kris Jenner despre partea mai putin vazuta a familiei Kardashian intr-un nou episod al seriei de interviuri „Beyond Candid with Giuliana”

Într-un nou episod al seriei Beyond Candid with Giuliana, difuzat joi, 6 noiembrie, la ora 22:00, vedeta postului E!, Giuliana Rancic, stă de vorbă cu Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian.

Ca fondatoare a unuia dintre cele mai mari imperii ”reality” ale zilelor noastre, Kris Jenner a devenit practic un nume de referință al industriei.

În acest episod din Beyond Candid with Giuliana, Giuliana Rancic discută cu Kris despre aspecte ale vieții ei care nu apar, de obicei, în lumina reflectoarelor. De la viața alături de Robert Kardashian, până la povestea de dragoste amețitoare cu Bruce Jenner, crescându-și copiii deveniți cele mai mari vedete ”reality” din lume, aflați acum exact ce o motivează și ce o incită pe Kris!

Nu rataţi interviul exclusiv din emisiunea Beyond Candid with Giuliana: Kris Jenner, care are premiera joi, 6 noiembrie, la ora 22:00, doar la E!

Bucuresti, 04.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *