metalshow

Facultatea Internationala a Universitatii Sheffield sustine excelenta in medicina

La finalul săptămânii trecute, în cadrul Galei CEO AWARDS, organizată de Business Magazin, Facultatea Internațională a Universității Sheffield a oferit Premiul Business Magazin pentru categoria „Cei mai admirați CEO” domnului Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife. Premiul a fost completat de o bursă la programul de Executive MBA al Facultății Internaționale a Universității Sheffield.

Programul de Executive MBA al Facultății Internaționale a Universității Sheffield este oferit în Bucureşti din anul 2006 şi până în prezent a înregistrat un real succes, fiind ales în fiecare an de aproximativ 60 de manageri.

Programul de Executive MBA se remarcă atât prin prestigiul şi tradiţia academică a Universităţii Sheffield (clasată în Top 10 în Marea Britanie) și corpul profesoral exclusiv internaţional (Marea Britanie, Grecia, Canada etc), cât și prin modul de organizare foarte flexibil a anului academic. Astfel, studenții alocă un sfârșit de săptămână pe lună pentru cursuri la București și au posibilitatea de interacțiune și de schimb de experiență alături de colegii din peste 15 ţări (timp de două săptămâni în Marea Britanie și Grecia). Programul academic are acreditări internaţionale (AMBA, AACSB, BAC etc.) și oferă posibilitatea de a alege una dintre cele cinci specializări (marketing, management, logistică, finanţe și managementul serviciilor medicale) și dublă licenţiere (Diploma Executive MBA Sheffield, cât şi Diploma de Master în Management şi Leadership CMI (Chartered Management Institute, cea mai importantă organizaţie în management din Marea Britanie).

„În calitate de partener academic al Galei CEO AWARDS am ales să înmânăm premiul pentru categoria „Cei mai admirați CEO” domnului Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife deoarece recunoaştem şi apreciem realizările remarcabile ale domniei sale. Expansiunea MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piața locală, ne-a demonstrat ca domnul Mihai Marcu este unul dintre cei mai vizionari manageri din România. În cadrul programului de Executive MBA al Universității Sheffield, le oferim managerilor și liderilor în domeniul afacerilor instrumentele prin care aceștia să își completeze viziunea și să își atingă obiectivele personale și manageriale. Prin această bursă la programul de EMBA ne dorim să susținem în continuare evoluția MedLife și excelența în domeniul medical din România”, a declarat Alina Toader, Country Manager, Facultatea Internaţională a Universității Sheffield, CITY College.

Bucuresti, 04.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *