free download 78 travel guides written by experts

„Ghid practic si inteligent”

CUM SĂ FII AS
ÎN CREŞTEREA ŞI ÎNGRIJIREA COPILULUI

de Louise Heren şi Susan McMillan

ÎNVAŢĂ DE LA SPECIALIŞTII COLEGIULUI NORLAND
ŞI DE LA CELE MAI PROFESIONISTE BONE DIN LUME

Când aşteptăm venirea pe lume a unui copil, ne dorim să avem la îndemână un manual cu sfaturi de bun-simţ, practice şi inteligente. Nu avem nevoie de o abordare „universală” şi nici de povestiri prea personale ale unor mămici celebre; avem nevoie de sfaturi bazate pe o experienţă practică şi îndelungată.

Iar când vrei să devii AS în creşterea copilului, de unde să afli cele mai bune sfaturi dacă nu tot de la AŞI?

Bona englezoaică este o adevărată instituţie – recunoscută în toată lumea. O întâlnim, îmbrăcată în uniforma ei impecabilă, în multe filme şi cărţi, şi ne gândim ce bine ar fi să avem lângă noi o asemenea expertă care să ne ajute cu pricepere, atenţie şi bun-simţ să ne creştem copiii.

Iar bonele formate la celebrul Colegiu Norland din Marea Britanie sunt cele mai profesioniste şi mai respectate bone din lume. De mai bine de un secol, ele au avut grijă de copiii multor familii regale şi celebrităţi.

Prin intermediul acestui Ghid practic şi inteligent, toţi cei care se ocupă de creşterea şi îngrijirea copiilor de la 0 la 8 ani vor putea beneficia de experienţa şi metodele lor educative pe termen lung, strânse pentru prima dată într-o carte.

Cum să fii AS în creşterea şi îngrijirea copilului vă va ajuta:
· Să amenajaţi camera copilului;
· Să-i formaţi obiceiuri esenţiale legate de somn, alimentaţie şi igienă;
· Să-l învăţaţi bunele maniere şi comportamentul civilizat;
· Să trataţi bolile obişnuite ale copilăriei, de la colici la pojar;
· Să-i organizaţi o petrecere aniversară de neuitat şi multe altele

Atenţie! Vântul de est vă aduce în prag ceva mai bun decât o Mary Poppins a secolului XXI – un Ghid practic şi inteligent, o carte de încredere şi un sfătuitor preţios!

Parteneri media: baby, Qbebe

Traducere din limba engleză şi note de Cornelia Marinescu
ISBN: 978-973-135-678-5
Format: 13×20 cm, 288 pagini, copertă plastifiată lucios
Preţ: 34,90 lei
Colecţia: CORINT UTILIS

Louise Heren este regizor de televiziune. A produs numeroase documentare observaţionale despre îngrijirea copiilor, a căror valoare este unanim recunoscută.

Susan McMillan este o scriitoare şi producătoare de televiziune de succes. Ţine cursuri de creative writing, a scris pentru BBC Books şi numeroase scenarii de televiziune.

Cele două autoare au scris, au filmat şi au produs împreună multe documentare, inclusiv Special Babies (Copiii speciali) şi Nanny School (Şcoala bonelor), cu ocazia cărora au petrecut un an la Colegiul Norland din Bath, Marea Britanie. Această carte a fost scrisă cu ajutorul experţilor în îngrijirea copilului de la Colegiul Norland.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *