free download 78 travel guides written by experts

Bendeac isi deschide laptarie de 1 aprilie

Vezi ce personaj interpretează carismaticul actor!

Mihai Bendeac îşi deschide duminica aceasta lăptărie! Cu o strategie de marketing foarte bine pusă la punct, actorul speră să atragă cât mai mulţi clienţi printr-o tactică foarte creativă: îmbrăcându-se într-un costum extraordinar de comic. Păcăleală de 1 aprilie sau începutul unui business de succes? Mihai Bendeac sau un celebru personaj “În puii mei”? Răspunsul, duminica aceasta, de la 20.20, la Antena 1 într-o ediţie de senzaţie a supershowului “În puii mei”!

Tot duminică, telespectatorii îi vor revedea pe Arthur, Maria şi Goethe care merg la farmacie să îşi cumpere medicamente, ajungând să o scoată din minţi pe farmacistă, dar şi pe Bujor şi Nicuşor care îşi deschid un salon de frumuseţe. Totul se va transforma însă într-o sală de tortură pentru bietele cliente, scopul real al lui Bujor şi Nicuşor fiind de a urâţi toate femeile din lume.

Ce alte momente de senzaţie a mai pregătit Bendeac pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 20.20, la “În puii mei”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii inpuiimei.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/inpuiimei.antena1.

De 1 aprilie, românii ţin păcăleala aproape, cu Antena 1. Dan Negru, campionul farselor le aduce românilor o ediţie specială “Plasa de stele”. Mihai Bendeac vine cu o porţie zdravănă de comedie, Gabi Firea îl omagiază şi poate păcăleşte pe Ovidiu Komornyik, iar filmul “Mincinosul mincinoşilor” îi va înveseli pe telespectatori încă de dimineaţă.

Bucuresti, 29.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *