free download 78 travel guides written by experts

Germanwings timite iubitorii de filme bune la Berlinale

În perioada 10-20 februarie Germanwings invită iubitorii filmului la Festivalul Internaţional de Film de la Berlin. După succesul aniversării anului trecut a celei de-a 60-a ediţii, Berlinale revine anul acesta în forţă şi plin de surprize. Împreună cu Festivalul de la Cannes şi cel de la Veneţia, Berlinale este unul dintre cele mai importante evenimente ale industiei de film.

Pe lângă cele aproximativ 400 de filme din toată lumea care urmează să ruleze, festivalul va găzdui şi o serie de evenimente speciale, expozitii, şi desigur, petreceri de neuitat. Cu peste 200,000 de bilete vândute în fiecare an, festivalul este mai mult decat o întâlnire între profesionişti, este cel mai mare festival din lume deschis tuturor celor care iubesc filmele.

Printre filmele care vor rula pentru public, au fost selecţionate şi câteva producţii româneşti, două filme de scurt-metraj: „15 Iulie”, în regia lui Cristi Iftime şi „Apele tac”, în regia Ancăi Miruna Lăzărescu. În premieră, festivalul de film de la Berlin va găzdui 3 filme 3D, printre care şi filmul lui Wim Wender’s despre legendara coregrafă Pina Bauscha – PINA.

Pentru cei care nu ştiu, anul trecut la gala Festivalului de Film de la Berlin lungmetrajul “Eu când vreau să fluier, fluier“, în regia lui Florin Şerban, a primit “Jury Grand Prix – Silver Bear/ Marele Premiu al Juriului – Ursul de Argint” şi distincţia “Alfred Bauer“, oferită pentru noi perspective în arta cinematografică. Timp de două săptămâni, arta, eleganţa, petrecerile şi afacerile se întâlnesc la Berlinale.

De pe 10 până pe 20 februarie, Berlinul devine indubitabil, capitala filmului. Germanwings le doreşte succes reprezentanţilor României în competiţie şi invită amatorii de filme, şi nu numai, la un zbor plăcut şi reconfortant către Berlin. Pentru mai multe detalii referitoare la zbor puteti accesa site-ul companiei aeriene, www.germanwings.com.

Bucuresti, 03.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *